Hesabım
    Warner Bros'un, Snyder'ın Justice League'ini Yayınlama Planı Yok

    Warner Bros, Justice League'in Snyder versiyonunu gösterime sunacak mı?

    Justice League'in esas yönetmeni Zack Snyder ve Gal Gadot, Ben Affleck, Ray Fisher, Jason Momoa gibi filmin yıldız oyuncuları, bir süredir Warner Bros'a filmin Snyder versiyonunu yayınlamaları için çağrı yapıyordu. The Hollywood Reporter ise Warner Bros'un bu konuda bir planı olup olmadığını ortaya çıkardı.

    Geçtiğimiz günlerde Wonder Woman olarak izlediğimiz Gal Gadot, Batman olarak izlediğimiz ancak rolden ayrılan Ben Affleck, Cyborg'u canlandıran Ray Fisher ve Suicide Squad'ın yönetmeni David Ayer, Zack Snyder'ın Justice League'inin yayınlanması konusunda yönetmene destek vermişti. The Hollywood Reporter'ın belirttiği üzere Warner Bros'un bu konuda herhangi bir şekilde harekete geçmediği ortaya çıktı. Açıklamada "Yakınlarda Snyder versiyonunun gösterilmesiyle ilgili duyuru bulunmuyor." sözleri geçiyor.

    Justice League'in yönetmeni Zack Snyder, film üzerindeki çalışmalarını sürdürürken kızının intihar haberini almış ve projeyi bırakmak zorunda kalmıştı. Warner Bros ise onun yerine Avengers'ın yönetmeni Josh Whedon'ı getirmiş ve filmin tüm havasını değiştirmişti. Justice League'in Zack Snyder versiyonu, söylenenlere göre tamamen bitirilmiş bir film değil. Dark Seid gibi karakterler yalnızca çizim üzerinde duruyor. Ancak Snyder projeden ayrılmadan önce kendi versiyonunu çoktan oluşturmuştu. Ama bu versiyon Warner Bros'un istediği gibi değildi. Bu durumda olaya Josh Whedon dahil oldu ve çoğu sahne yeniden çekildi. Ancak film, hayranlar tarafından bir hayal kırıklığı olarak görüldü. Filmin oyuncuları da Snyder'a destek verdiklerine göre, onlar da durumdan memnun değildi.

    Warner Bros'un Justice League ile ilgili planları belli değil. Hatta uzun zaman önce açıklanan ve Justice League'i devam ettirecek projelerin de akibeti de belli değil gibi görünüyor. Şimdilerde DC bünyesinde The BatmanAquaman 2 gibi filmler geliştiriliyor. Ezra Miller'lı Flash hakkında ise birçok dedikodu çıkmasına, Miller'ın onay vermesine rağmen Warner'dan kesin bir bilgi gelmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top