Hesabım
    Idris Elba, "The Harder They Fall"da Başrol Olacak

    Idris Elba'nın yeni projesi belli oldu.

    Thor filmlerinin Heimdall'ı başarılı oyuncu Idris Elba, yeni bir projede başrolü üstlenmek için anlaşma imzaladı. Bu film projesi ise Jay-Z'nin yapımcılığını üstleneceği Western türündeki "The Harder They Fall" olacak.

    Thor, Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok, Turn Up Charlie, Luther, GuerillaHobbs & Shaw gibi yapımların yıldız oyuncusu olan, ayrıca The Suicide Squad'ın kadrosuna eklenen Idris Elba, yeni bir Western projesinde başrolde yer alacak. The Harder They Fall adını taşıyan film, ailesini öldüren bir adamın, katillerden intikam alma öyküsünü odağına alacak. Idris Elba, filmin kötüsünü yani diğer bir deyişle Nat Love'ın ailesini öldüren katili canlandıracak. Nat Love karakterinde ise Captive State, White Boy Rick, HostilesThe Last Black Man In San Francisco gibi yapımlardan tanıdığımız Jonathan Majors'ı izleyeceğiz. Elba'nın karakteri Love'ın ailesini öldürmekten hapis cezası almış, ancak salınmıştır. Bu durumda Nat Love çetesi ile bir araya gelecek ve ondan intikam almak için hazırda bekleyecektir.

    Western türündeki The Harder They Fall'un yönetmen ve senaristliğini They Die By Dawn filmiyle tanıdığımız Jeymes Samuel üstleniyor. Yönetmen aynı zamanda, filmin yapımcısı olan Jay-Z'nin Legacy klibinin yönetmen koltuğunda yer alıyordur.

    Elba'yı önümüzdeki aylarda Cats müzikal filminde izleyeceğiz. Oyuncuyu yakın zamanda Ghetto Cowboys ve Three Thousand Years of Longing filmlerinde göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top