Hesabım
    Netflix, "The Irishman"den Yeni Fragman Paylaştı!

    Martin Scorsese'nin son filmi The Irishman'den yeni fragman geldi!

    The Irishman'in Netflix'teki izleyicileriyle buluşmasına sayılı gün kala, yeni bir fragman paylaşıldı. Robert De Niro ve Al Pacino'nun başrolünde yer aldığı filmin fragmanında, Frank Sheeran'ın olaylardan yıllar sonra yaşadıklarına ve geçmişte yaptıklarına kısaca göz atıyoruz.

    Jimmy Hoffa'nın mafya tarafından yok edilme hikayesini anlatan filmin konusu ise şöyle: II. Dünya Savaşı'nın kıdemli askeri Frank Sheeran'a odaklanan ve 1975 yılında geçen hikayede organize suç çetesinin yaptıkları konu ediniliyor. Frank Sheeran, 20. yüzyılda birçok adı çıkmış ünlü isim için dolandırıcılık ve tetikçilik yapmıştır.  Organize suç çetesi ise 25'in üzerinde kişinin ölümünden sorumlu olan Sheeran'ın peşine düşer. Film, Amerikan tarihinin en gizemli suç olaylarından biri olan işçi lideri Jimmy Hoffa'nın ortadan kayboluşunu gözler önüne serecek. Film, hiçbir zaman cesedi bulunamayan Hoffa'nın hatırlanmasına neden olacak. Yurt dışında sinemalarda gösterime giren The Irishman, eleştirmenlerden büyük beğeni topladı. Filmin Akademi Ödülleri'nde aday gösterilebilmesi için sinemalarda gösterime sunulduğu düşünülüyor.

    Geçtiğimiz günlerde, Martin Scorsese yönetmenliğindeki The Irishman bir tartışma ile gündeme gelmişti. Gerçek olaylara dayanan The Irishman'in işlediği Jimmy Hoffa ve Frank Sheeran olaylarını yıllar önce araştıran gazeteci, filmin gerçekleri birebir almadığını söylemişti. Buna yanıt veren Robert De Niro ise, filmin kendi gerçeklerinden ibaret olduğunu belirtmişti. The Irishman'in başrolünde Robert De Niro ve Al Pacino'nun yanı sıra Joe Pesci yer alıyor. Ayrıca Anna PaquinJesse PlemonsHarvey KeitelStephen GrahamBobby Cannavale gibi birçok önemli isim filmde performans sergiliyor. Robert De Niro'nun, filmde CGI teknolojisiyle gençleştirildiği de bilinenler arasında yer alıyor.

    The Irishman, 27 Kasım tarihinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top