Hesabım
    Henry Cavill, Superman Konusunda Umudunu Kaybetmiyor!

    Henry Cavill, Superman ile ilgili açıklama yaptı.

    Man of Steel filminden bugüne DC çizgi romanlarının en bilindik kahramanlarından Superman'e hayat veren Henry Cavill, karakteri canlandırmasıyla ilgili açıklama yaptı. Cavill her ne kadar DC ve Warner ile yoluna devam edecek olsa da, bu yolun nasıl olacağı konusunda çok fazla bilgi bulunmuyor.

    Man of Steel, Batman V. Superman ve Justice League'in yıldız oyuncusu Henry Cavill, DC ve Superman'den umudunu kesmiş gibi görünmüyor. Man of Steel, Superman karakteri için iyi bir başlangıç filmi olsa da, Batman V. Superman ile Justice League, DC hayranları tarafından pek olumlu karşılanmamıştı. Oyuncu karakterinden vazgeçmesi istemediğini şu sözlerle açıkladı: "Supermen'e hala katabileceğim çok şey var. Anlatılacak çok hikaye var. Karakterin ulaşmak istediğim gerçek derinliği olan dürüstlük bulunuyor. Çizgi romanları yansıtmak istiyorum. Bu benim için önemli. Superman konusunda adalet yerini bulmalı. Durum şu ki: Göreceksiniz."

    Henry Cavill'ın DC'deki geleceği belli değilken, oyuncu bu sırada The Witcher uyarlama dizisinin başrolünde yer aldı. Açıklananlara göre dizinin 2. sezonu da yolda. Diğer yandan Millie Bobby Brown başrollü Enola Holmes filminde Cavill, Sherlock Holmes'e hayat verecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top