Hesabım
    Josh Brolin, Don Cheadle ve Sebastian Stan, Soderbergh'ün Kill Switch'inde Yer Alabilir!

    Josh Brolin, Don Cheadle ve Sebastian Stan, Kill Switch'te başrol mü olacak?

    Steven Soderberg, Marvel Sinematik Evreni oyuncularını yeni filmi Kill Switch için bir araya getirmek üzere görüşmelere başladı. Eğer anlaşma sağlanırsa, Kill Switch'in başrollerini yıldız oyuncular Josh BrolinDon Cheadle ve Sebastian Stan paylaşacak.

    Sex, Lies and Videotape, Traffic, Behind The Candelabra, Erin Brockovich, Logan LuckyThe Knick gibi yapımların Oscar ödüllü usta yönetmeni Steven Soderberg'ün yeni film projesi Kill Switch olacak. Kill Switch'in oyuncu kadrosunda yer almaları için görüşülen isimler arasında Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame'in Thanos'u Josh Brolin; Crash, The Guard, Ruanda Hotel, Traitor, House of Lies, Reign Over Me yapımlarının başarılı oyuncusu, Marvel Sinematik Evreni'nin War Machine'i Don Cheadle; Winter Soldier karakteriyle akıllara kazınan Sebastian Stan bulunuyor.

    Kill Switch'te Brolin, Cheadle ve Stan ile anlaşılırsa, karakterler 1950'li yılların azılı suçlularını canlandıracaklar. Üç suçlu, bir evi istila altına almaları için kiralık olarak tutulacaklar. Ancak istilanın ardından yavaş yavaş birbirlerinden şüphelenmeye, dolandırıldıklarını düşünmeye, dönemin politik tartışmaları ile bağlantılı ayrışmalar yaşamaya başlayacaklar.

    Kill Switch'in geliştirilmesi için henüz herhangi bir stüdyoyla anlaşmaya varılmadı. Filmin senaryosunu Men In BlackBill & Ted's Excellent Adventure serisi, Now You See Me serisi, Charlie's Angels filmi gibi yapımlarda imzası bulunan Ed Solomon kaleme alacak. Filmin yönetmen koltuğuna oturan Steven Soderbergh son olarak yıldız kadrolu The Laundromat ile izleyici karşısına çıktı. Ayrıca yönetmenin önümüzdeki yıl gösterime girmek üzere Meryl Streep başrollü "Let Them All Talk" isimli film projesi bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top