Hesabım
    Jon Favreau, LucasFilm'de Yetki Sahibi mi Olacak?

    Ocak ayı içerisinde yeni Star Wars film projeleri açıklanabilir.

    Disney'e milyarlarca dolar kazandıran Star Wars evreni filmlerine yenilerinin ekleneceği daha önce duyurulmuştu. Ancak bu film projeleri hakkında ne zaman detay verileceği bilinmiyordu. Şimdi ise yeni projenin başına -en azından- kimin geçmeyeceği ve duyuruların ne zaman yapılacağı dedikodusu ortaya çıktı.

    Star Wars: The Rise Of Skywalker ile yeni nesil üçlemenin sonuna gelmiş olacağız. Aralık ayında böylece bir devir kapanacak ve yenisi açılmak üzere hazırlıklara yakın bir dönemde başlanacak. The Hollywood Reporter'ın haberine göre 2012'den beri LucasFilms'in başında bulunan Kathleen Kennedy'nin Star Wars evreninin geleceğiyle ilgili planları, belli oldu. Bir kaynak ismin bildirdiklerine göre, yeni Star Wars filmi 2022 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşmuş olacak ve Kennedy'nin planları arasında Rian Johnson ile anlaşmak bulunmuyor. Daha doğrusu, açıklacak olan filmler Johnson'ın yöneteceği filmler değil. Yepyeni bir proje geliştiriliyor olabilir. Ancak bu projenin başındaki isim henüz basına duyurulmadı. Kennedy, her ne kadar The Last Jedi'da Johnson ile anlaşmış ve Solo: A Star Wars Story ile başarısızlığa uğramış olsa da, bu kez aynı hatalara düşmeyecek gibi görünüyor. Bunun kanıtı olarak Disney+'ta yayınlanmaya başlanan The Mandalorian'ın büyük beğeni toplaması gösterilebilir.

    Kaynaktan gelen diğer bir bilgiye göre, Skywalker üçlemesini tamamlamak üzere başa gelen Kathleen Kennedy, görevini tamamladıktan sonra LucasFilm'den ayrılsa bile The Mandalorian'ın yaratıcı ismi olan ve Disney ile Marvel filmlerinde çalışan Jon Favreau, şirkette daha yetkili birine dönüşebilir. Kennedy ile olan yakınlığıyla da bilinen Favreau'nun Star Wars için önemli bir konuma getirilebileceği düşünülüyor. Disney'in başında bulunan Bob Iger'ın daha önce yaptığı açıklamalara göre, Solo: A Star Wars Story'de yapılan acelecilik bir daha hiçbir filmde yapılmayacak. Bu durumda gelecek projeler üzerinde daha fazla çalışılacağı ve pazarlanmaları için daha fazla çaba sarf edecekleri kesin gibi görünüyor. Diğer yandan Kevin Feige de Star Wars filmlerine olan ilgisini açıklamıştı. LucasFilm'in bunu esgeçmemesi muhtemel olabilir. Feige, istediğini elde eden biri olan Fox'un bünyesinde olan Marvel / X-Men karakterlerinin de haklarını eline almıştı.

    Tüm bu dedikodulara rağmen şimdilik Star Wars evreni için kesinleşen bir bilgi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top