Hesabım
    Janelle Monae'li Gerilim Filmi "Antebellum"dan Fragman!

    Antebellum'da kimse güvende değil!

    Lionsgate bünyesine geliştirilen gerilim türündeki "Antebellum" filminden bir fragman resmi olarak paylaşıldı. Gerard Bush ve Christopher Renz yönetmenliğindeki gerilim filminin fragmanında, yaşamları güvence altında olmayan insanlara kısa bir bakış atıyoruz.

    Jordan Peele imzalı Get Out ve Us filmlerinin yapım şirketi QC Entertainment'ın yapımcılığını üstlendiği Antebellum filminden bir fragman paylaşıldı. Filmin başrolünde müzisyen kimliğiyle tanıdığımız, ayrıca Hidden Figures, MoonlightWelcome To Marwen gibi yapımlarda rol alarak oyunculuk kariyerine başlangıç yapan Janelle Monae bulunuyor. Antebellum'un konusu ise şöyle: Başarılı yazar Veronica, kendini bambaşka bir gerçekliğin içerisinde kapana kısılmış bir şekilde bulur. Çok geç olmadan bu olağandışı olayı çözmeli ve kendini bu durumun içerisinden çıkarmalıdır.

    Antebellum'un oyuncu kadrosunda Janelle Monae'nin yanı sıra Dope, Heats Beat Loud, Easy gibi yapımlardan tanıdığımız genç oyuncu Kiersey Clemons; Açlık Oyunları serisi, The Neon Demon, Nocturnal Animals, Inherent Vice gibi yapımlarda karşımıza çıkan Jena Malone; Kill Your Darlings, Ben-Hur, American Hustle, The Irishman, Mr. Mercedes yapımlarında yer alan Jack Huston gibi isimler bulunuypor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini müzik kliplerine attıkları imzayla tanıdığımız, aynı zamanda Michael B. Jordan, Danny Glover gibi oyuncularla Against The Wall isimli bir kısa film projesinde birlikte çalışan Gerard Bush ile Christopher Renz üstleniyor.

    Antebellum, yurt dışındaki izleyicileriyle 24 Nisan 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top