Hesabım
    Bohemian Rhapsody'nin Yapımcıları, Michael Jackson Filmi Çekecek!

    Michael Jackson'ın yaşam hikayesi film olacak.

    Bohemian Rhapsody filmiyle Freddie Mercury'nin yaşamının beyaz perdeye aktarılmasının ardından filmin yapımcıları, Michael Jackson'ın yaşam hikayesini film yapma kararı aldı. Çalkantılı yaşamıyla sık sık magazin gündemine oturan Jackson'ın hayatı, John Logan'ın yazacağı hikaye ile beyaz perdedeki yerini alacak gibi görünüyor.

    Son yıllarda müzisyenlerin sıradışı yaşamlarının sinemada büyük ilgi görmeye başlaması, yapımcıların bunu bir fırsata çevirmesine neden olmaya başladı. Rami Malek başrollü Bohemian Rhapsody'nin Oscar'da En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Kurgu kategorilerinde ödül getirmesinin ardından filmin yapımcıları için sırada Michael Jackson'ın yaşamını ele alma fikri bulunuyor. Bunun yanı sıra geçtiğimiz aylarda Elton John'un biyografisi kurguyla karışık bir şekilde sinemaya aktarılmış ve büyük beğeni toplamıştı. Ayrıca Baz Luhrman da Elvis Presley biyografisi üzerindeki çalışmalarını devam ettiriyor.

    Michael Jackson biyografik filminin senaryosuna Penny Dreadful dizisiyle ve Alien: Covenant, Hugo, CoriolanusThe Aviator gibi yapımlarla tanınan başarılı isim John Logan imzasını atacak. Yapımcı Graham King ise bir stüdyo ile anlaşma yapmadan önce projenin geliştirme aşamasında görev alacak.

    Michael Jackson'ın magazin gündemine bomba gibi oturan yaşamının bir kısmı, geçtiğimiz yıl belgesel olmuştu. Söylentilere göre Jackson bir çiftlikte çocukları misafir ediyor ve onları taciz ediyordu. Belgeselde bu çocukların konuşmalarına yer verilmişti. Michael Jackson 2009 yılında henüz 50 yaşındayken yaşamını yitirmiş, geriye ise bıraktığı müzikal mirasının yanı sıra dedikodu konusu olan ve gerçekleri öğrenmenin mümkün olmadığı sırları kalmıştı.

    Michael Jackson belgeselinin ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top