Hesabım
    Black Adam ve Superman Aynı Filmde mi Görülecek?

    Yapımcı Hiram Garcia, olasılıklar üzerine konuştu.

    Dwayne Johnson, DC Evreni'nin merakla beklenen filmlerinden Black Adam'ın başrolünü üstlenecekken, Henry Cavill geçtiğimiz günlerde Superman hakkında açıklama yapmış ve henüz rolü bırakmayacağını belirtmişti. Şimdi ise yapımcı Hiram Garcia, iki kahramanın aynı filmde buluşabileceğinin sinyallerini verdi.

    Shazam'ın bir zamanlar süper kötü olan ikiz kardeşi Black Adam'ın solo filminin çekileceği resmi olarak açıklanmıştı. Hollywood'un en popüler aksiyon filmi oyuncularından Dwayne Johnson'ın canlandıracağı Black Adam'ın, aslında daha önceki DC filmlerinde görülmesi bekleniyordu. Ancak bugüne kadar karakter ile ilgili hiçbir görüntüye yer verilmedi. Aynı zamanda Henry Cavill'ın hayat verdiği Superman'i de son olarak Justice League'de görülmüştü. Cavill'ın DC'den ayrıldığı dedikoduları yayılmış olsa da oyuncu bu haberleri geçtiğimiz günlerde yalanlamış ve Superman karakterine hala katabileceği bir şeylerin olduğunu belirtmişti. Şimdi ise Shazam ve Black Adam'ın yapımcısı Hiram Garcia, iki karakterin aynı filmde buluşabileceğini açıkladı.

    Hiram Garcia bu konuda şu açıklamayı yaptı: "Bence DC Evreni harika bir evren ve biz her şeye açığız. Bunun için can attığımız şeyler var. Henry ile arkadaşız. Dwayne de Henry ile arkadaş. Bu çok büyük bir çizgi roman markası. Hep bu fikri sevmişimdir. Kim bilir? Superman için Black Adam gerçekten havalı. İkisi birlikte çok güçlü olurlar." Black Adam, çizgi romanlarda Shazam'ın ezeli rakibi olarak biliniyor. Aynı zamanda çizgi romanlarda Superman ile birlikte yer aldığı bir sayı bulunuyor. Superman, Shazam filminde yer almıştı. Ancak bu kısa sahnede Henry Cavill kullanılmamıştı.

    C.C. Beck ve Otto Binder'ın yaratıcısı olduğu DC çizgi romanlarına göre Black Adam, Shazam'ın şeytani ikizidir. Ancak ilerleyen zamanlarda Black Adam kötü olmayı bir nevi bırakarak, geçmişte işlediği suçları affettirmek amacıyla anti-kahramana dönüşür. Çizgi romanlarda geçenlere göre, Black Adam Antik Mısır dönemlerinde ortaya çıkar. Firavun II. Ramses döneminde Shazam yüksek rahip olur. Shazam kendini geliştirdikçe güçlerini miras olarak bırakması gereken birine ihtiyaç duymaya başlar. Ramses'in oğlu olarak bilinen Teth-Adam da Shazam'ın bu konuda ilgisini çeken ilk isimlerden biri olacaktır. Teth-Adam, Shazam adını söylediği zaman altı Mısır Tanrısı tarafından kutsanacaktır...

    Black Adam, 22 Aralık 2021'de izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top