Hesabım
    Sebastian Stan'li "The Last Full Measure"dan Fragman Geldi!

    The Last Full Measure ile savaş yıllarına gidiyoruz.

    Marvel'ın yıldız isimlerinden biri olan Sebastian Stan'in başrolünde yer aldığı yeni filmi The Last Full Measure'dan fragman paylaşıldı. Todd Robinson'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin fragmanında örtbas edilmeye çalışılan bir suçun peşine, Stan ile birlikte düşüyoruz.

    Winter Soldier olarak akıllara kazınan Sebastian Stan'in yıldıızı olduğu The Last Full Measure'ın konusu ise şöyle: Film, Pentagon görevlisi Scott Huffman'ı temel alıyor. Huffman ve karşısındaki bürokratlar arasında, Vietnam'da Amerikan askerlerinin hayatını kurtarmak için canını feda eden Hava Kuvvetleri doktoru William Pitsenbarger'ın Onur Madalyası için mücadele veriliyor. Huffman madalyanın doktorda kalması için mücadele ederken, bürokratlar ise madalyayı geri almak istiyorlardır.

    The Last Full Measure'ın oyuncu kadrosunda Stan'in yanı sıra Marvel'ın bir diğer yıldız oyuncularından Samuel L. Jackson; A Beautiful Mind, All The Money of The World, The Last Station gibi yapımların usta oyuncusu Christopher Plummer; Get Out, The West Wing, Saving Mr. Banks, The Cabin In The Woods gibi yapımlardan tanıdığımız Bradley Whitford; War Horse, Mamma Mia, Railway Man gibi yapımlarla tanınan Jeremy Irvine; Westworld'ün yıldızlarından Ed Harris; William Hurt, Alison Sudol gibi birçok önemli isim bulunuyor. Filmin yönetmen ve senaristliğini ise Lonely Hearts, Phantom, White Squall gibi yapımlara imzasını atan Todd Robinson üstleniyor.

    The Last Full Measure'ın ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor. Ancak yurt dışındaki izleyicileriyle 17 Ocak 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top