Hesabım
    Chris Hemsworth, "Thor: Love and Thunder" Hakkında Konuştu

    Chris Hemsworth, filmin hangi sürecinde olduklarını açıkladı.

    Başrolünü Natalie Portman ve Tessa Thompson ile birlikte Chris Hemsworth'ün paylaşacağı "Thor: Love and Thunder" ile ilgili Hemsworth'ten açıklama geldi. Tokyo Comic Con'da konuşan Hemsworth, Taika Waititi yönetmenliğindeki filmin nasıl bir süreç içerisinden olduğundan bahsetti.

    Jane Foster'ı uzun bir sürenin ardından Thor'un çekici Mjolnir'i kaldırırken göreceğimiz Thor: Love and Thunder ile ilgili yıldız oyuncu Chris Hemsworth'ten açıklama geldi. Çekimlerine 2020'nin ortalarında başlanacak olan Thor: Love and Thunder hakkında oyuncu Tokyo Comic Con panelinde şu sözleri sarf etti: "Çok fazla aşk ve çok fazla gök gürültüsü var. Senaryoyu henüz görmedim. Üzerinde çok sıkı çalıştıklarını biliyorum ve sizlere taze ve yepyeni bir şey sunacağımız için heyecanlıyım. Ama Endgame'de Thor'un bıraktığı yerdeysek gideceğimiz ve önemli ölçüde değiştireceğimiz çok fazla şeyin olması heyecan verici. Ama çekimlere önümüzdeki yılın ortalarında başlayacağız."

    Thor: Ragnarok'un yönetmen koltuğuna oturan ve Thor karakterini eğlenceli, ilgi çekici hale getirmeyi başaran Taika Waititi, Thor: Love and Thunder'ın yönetmen koltuğuna oturacak. Waititi'nin söylediklerine göre Natalie Portman'ın evrene yeni güçlerle dönüş yapması, filmin başrolünü değiştirmeyecek. Yine başrol olarak Hemsworth'ü göreceğiz. Bu konunun yanı sıra Avengers: Endgame'de Thor, Asgard halkının yönetimini Valkyrie'ye bırakmıştı. Bunun sonuçlarını da göreceğiz gibi görünüyor.

    Marvel Evreni'nin gelecek projeleri arasında Thor: Love and Thunder'ın yanı sıra Doctor Strange: In The Multiverse of MadnessBlack WidowBlack Panther 2, Blade, The EternalsFantastic 4Shang-Chi gibi yapımlar bulunuyor. Diziler arasında ise Loki, HawkeyeWandaVisionThe Falcon and The Winter Soldier, What / If, Ms. MarvelShe Hulk ve Moon Knight yer alıyor.

    Thor: Love and Thunder'ın vizyon tarihi olarak 29 Ekim 2021 seçildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top