Hesabım
    "Star Wars: The Rise of Skywalker" Senaryosu İnternette Satışa Çıkmış!

    J.J. Abrams'dan gündeme düşen açıklama geldi!

    Son üçlemenin son halkası "Star Wars: The Rise of Skywalker" hakkında yeni bir gelişme ortaya çıktı. Filmde imzası bulunan J.J. Abrams, katıldığı bir programda, Star Wars: The Rise of Skywalker'ın senaryosunun internette satışa çıkarıldığını açıkladı. Ancak Disney bu durumu son anda kurtarmıştı.

    Başrollerinde Daisy Ridley, Oscar IsaacJohn Boyega ve Adam Driver'ı bir kez daha göreceğimiz Star Wars: The Rise of Skywalker ile ilgili yeni bir durum ortaya çıktı. Filmin yönetmen koltuğuna oturan J.J. Abrams, dikkatsizlik sonucu birinin filmin senaryosunu e-Bay üzerinden satışa çıkarıldığını katıldığı Good Morning America programında ifade etti. Abrams'ın söylediklerine göre senaryo online olarak sızdırılmıştı, ancak Disney duruma anında el atarak senaryoyu satın almış, herhangi bir hayranın satın almasını engellemiş ve korkunç PR hatasını düzeltmeyi başarmıştı.

    J.J. Abrams, bu duruma neden olan kişinin oyunculardan biri olduğunu ifade etti: "Kim olduğunu söylemeyeceğim, söylemek istiyorum, ama söylemeyeceğim. Senaryoyu yatağının altında bırakmış ve odayı temizleyen kişi onu bulmuş. O da sonradan e-Bay üzerinden satışa çıkaracak başka birine vermiş. Disney, satılmadan önce geri aldı." 

    Senaryoyu bilemiyoruz, ama Star Wars: The Rise of Skywalker'ın konusu şöyle olacak: Kylo Ren Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir...

    The Rise of Skywalker'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 20 Aralık 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top