Hesabım
    Tim Miller, "Terminator: Dark Fate" Başarısızlığı Hakkında Konuştu!

    Tim Miller, bir daha James Cameron ile çalışmak istemiyor.

    James Cameron'ın yıllar sonra haklarını yeniden elde ederek yapımcı koltuğuna oturduğu Terminator: Dark Fate, büyük beklentilerle başlayan, ancak gişede istenilen hedefe ulaşamayan filmlerden birine dönüşmüştü. Bunun üzerine filmin yönetmenliğini üstlenen Tim Miller'dan açıklama geldi. Miller, artık hiçbir şekilde yaratıcı farklılıklara sahip isimlerle çalışmayacağını ifade etti.

    Terminator: Dark Fate, 129 milyon dolarlık bütçesine karşılık olarak dünya çapında yalnızca 248,801,323$'a ulaşabildi. Bu da her açıdan büyük bir başarısızlık olarak kabul edildi. Terminator: Dark Fate'in çekilme amacı, Judgement Day'in ardından gelen filmlerin yok sayılarak telafi edilebilmesiydi. Ancak hiçbir şey yolunda gitmedi. Filmin yönetmen koltuğunda bulunan ve Deadpool filminden tanıdığımız Tim Miller, bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Neden filmin başarılı olmadığı konusunda bir kitap yazabileceğimizden eminim. Hala tam olarak emin değilim ve anlamaya çalışıyorum. Ama filmle gurur duyuyorum. Jim, kaybeden insanlardaki dramatik olayın ne olduğunu soruyor. Pekala, insanların kazanmasındaki ve kazanmaya devam etmesindeki dramatik olay nedir? Sonuna kadar direnmeyi severim. Bu onun işi değil. Adım hala yönetmen olarak yazıyor. Savaşı kaybetmiş olsam bile, hala savaşma zorunluluğunu hissediyorum. Çünkü yönetmenin yapması gereken şey budur. Filmi için savaşmak."

    Tim Miller'ın Deadpool serisinden ayrılmasının nedeni de Jim Cameron ile olduğu gibi anlaşmazlıklar yaşamasıydı. Deadpool 2'da Ryan Reynolds'ın kontrolü eline almak istemesi üzerine Miller, geri çekilmişti: "Bu şekilde yönetmen olarak gayet başarılı bir şekilde çalışabilirsiniz, ama ben çalışamam. Tartışmalardan çekinmem. Ama eğer kazanabilirsem, oynamak istemem. Bana göre her yaratıcı çalışma üzerinde tartışma yapamazsınız, yapılması gereken çok fazla tartışma olur. Ryan'ın yüzü Deadpool için en önemli olan şeydi. Yani eğer kontrol etmek isterse, kontrol eder." Miller tüm bunların üzerine yaratıcı bir çatışma içerisine gireceği herhangi bir yönetmen, oyuncu ya da ekipten biriyle çalışmak istemediğini dile getirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top