Hesabım
    Daisy Ridley, Bebek Yoda'nın Porglardan Daha Tatlı Olduğunu Düşünüyor

    Daisy Ridley'den Bebek Yoda yorumu...

    Son Star Wars üçlemesinin yıldız oyuncusu Daisy Ridley, sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Bebek Yoda ile ilgili açıklama yaptı. The Last Jedi'da yer alan Porg isimli kuş türü, filmin ilk çıktığı dönemde oldukça ilgi görmüştü. Ancak Daisy Ridley Bebek Yoda'yı tercih ettiğini söyledi.

    The Mandalorian'ın minik yıldızı Bebek Yoda, sosyal medyanın gündemine oturdu. 50 yaşında olmasına rağmen sevimliliğiyle herkesi diziye çeken Bebek Yoda'nın gerçek adı aslında bilinmiyor. Bu nedenle ona The Child diye hitap ediliyor. Bebek olmasına rağmen tıpkı Yoda gibi güçlü olan The Child, Star Wars oyuncularının da ilgisini çekmiş gibi görünüyor. Bu konuda yorum yapan isimlerden biri, Rey karakterine hayat veren Daisy Ridley oldu. Ridley, 2017 yılında gösterime giren Star Wars: The Last Jedi'da yer alan Porglarla Bebek Yoda'yı karşılaştırdı. Porglar, her yerde karşımıza çıkan bir kuş türüydü. Ridley, karşılaştırmasında şu sözleri sarf etti: "Porgların büyük hayranı değilim. The Last Jedi üzerinde 6 ay çalıştık ve her röportajda bana Porgları sordular. Ben 6 ay boyunca setteydim, onlar 1 gün boyunca setteydiler." Ayrıca Ridley, Yoda'yı hiç tereddüt etmeden daha sevimli bulduğunu itiraf etti.

    Geçtiğimiz günlerde Bebek Yoda ile ilgili başka bir gelişme daha yaşanmıştı. Disney, diziden sahnelerin izinsizce kullanılması nedeniyle Bebek Yoda giflerini internetten kaldırma kararı aldı. Ancak bunun ardından Giphy'nin giflerde düzenlemeye gitmesi üzerine, gifler internette kullanılabilir durumda bulunuyor. The Mandalorian'da Bebek Yoda olarak bilinen The Child, tam 50 yaşında bir bebek olarak biliniyor. Kelle avcısı olan Mando'nun ödül için avlaması gereken yaratıklardan biri olan ve dizi için önemli bir yeri olan The Child'ın Mando ile birlikte olan geleceği 4. bölüm ve sonrasında belli olacak gibi görünüyor. The Mandalorian dizisi, tam olarak Galaktik Cumhuriyeti'n geri kazanılmasından sonrasını konu ediniyor. Return of The Jedi filminden The Force Awakens'a yapılan geçiş ve İlk Düzen'in kurulması tamamen boşlukta kalan bir konuydu. The Mandalorian bu döneme açıklık getirecek.

    The Mandalorian'ın yeni bölümleri Cuma günleri Disney+'ta yayına giriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top