Hesabım
    Elizabeth Banks, "Görünmez Kadın" Filmi Çekecek!

    Elizabeth Banks, Universal ile anlaşma imzaladı.

    Charlie'nin Melekleri'nin yönetmen koltuğuna oturan ve oyunculuk kariyeri ile de tanınan Elizabeth Banks, Universal Pictures ile yeni bir proje için anlaşma imzaladı. Anlaşmaya göre Banks, Invisible Woman, yani Görünmez Kadın filmi çekecek ve filmin başrolünde yer alacak.

    Elizabeth Banks, daha önce de Universal Pictures ile Pitch Perfect 2 filmini yönetmesi için iş birliği yapmıştı. Şimdi ise Invisible Woman ile yeni bir ortaklığa imza atılacak gibi görünüyor. Aynı zamanda Invisible Man filmi de bir Universal Pictures projesi olarak hayata geçirildi. Ancak stüdyo, Elizabeth Banks'li projeyi, Invisible Man'den üç ay önceye alma kararı aldı. The Invisible Man, Oliver Jackson Cohen ve Elisabeth Moss başrolüyle izleyici karşısına çıkacak. Klasik korku hikayesini alıp modern bir hikayeye dönüştüren film, şimdiden ilgileri üzerine toplamış gibi görünüyor.

    The Invisible Woman ise Universal bünyesinde geliştirilip 1940 yılında izleyicileriyle buluşan bir bilim kurgu komedisiydi. Başrolünde ise Virginia Bruce bulunuyordu. Ancak Elizabeth Banks'in yapacağı uyarlamanın komedi ve bilim kurgu türlerinde olup olmayacağı bilinmiyor. Invisible Man ise doğrudan bir korku filmine dönüştürüldü. Ayrıca The Invisible Woman'ın konusu da henüz açıklananlar arasında yer almıyor, ancak söylenenlere göre film, The Invisible Man'den farklı bir şekil alacak.

    Elizabeth Banks, son olarak Kristen Stewart başrollü Charlie's Angels filminin yönetmen koltuğuna oturdu. Ancak film yurt dışında beklenen başarıya ulaşamadı. Banks'i gelecek yıl Cate Blanchett'li Mrs. America ile Jamie Foxx ve Anthony Mackie ile başrolünü paylaşacağı Signal Hill isimli dram filminde izleyeceğiz.

    Universal, canavar dünyasını yeniden uyarlama isteği üzerine The Invisible Man ve The Invisible Woman'ın yanı sıra Paul Feig'in Dark Army filmini ve Dexter Fletcher imzalı Dracula'nın uşağı olarak bilinen Renfield filmini hayata geçiriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top