Hesabım
    Gelecek Superman İçin, J.J. Abrams ve Michael B. Jordan İle Görüşülüyor

    DC'nin gelecek planlarında neler var?

    Justice League'in ardından solo filmlerle yoluna devam eden DC Evreni'nin bünyesine yeni filmler katacağı ortaya çıktı. Wonder Woman, Aquaman, Shazam!, Joker gibi hem gişede hem de izleyici tarafında başarı sahibi olan filmlerden sonra, Batman spin-off'u ve J.J. Abrams'lı Superman filmi için planlamalar yapılmaya başlandı.

    DC Sinematik Evreni'nin beklenen filmleri arasında Birds of Prey, The BatmanThe Flash ve The Suicide Squad gibi iddialı yapımlar bulunuyorken, Variety'nin özel haberine göre DC'nin planları bunlarla sınırlı kalmayacak. Stüdyo şimdilerde Star Wars üçlemesine imzasını atan J.J. Abrams ile ve Creed'in yıldızı Michael B. Jordan ile görüşmeler yapıyor. Planlar arasında The Batman'de yer alan bir süper kötünün spin-off filmi ve The Flash'in çekimlerine başlanması gibi olaylar bulunuyor. Warner Bros ve DC, Superman ve Batman'in kendine has dünyasının üzerinde daha fazla durmayı hedefliyor. Bunun belirtileri, Ben Affleck'in The Batman'den ayrılmasının ardından tüm kadronun ve ekibin yenilenmesiyle ortaya çıkmıştı.

    Eğer DC'nin planları gerçekleştirilebilirse, The Batman'e eklenen bir süper kötünün spin-off filmi çekilecek. Aynı zamanda hem The Batman, hem de The Suicide Squad oyuncularının farklı filmlerde görülebileceği üzerine bir anlaşmaları bulunuyor. Superman tarafında ise, DC'nin son 2000'lerin ortalarından bu yana iki oyuncu değişikliğine gittiği biliniyor. İlk Superman Brandon Routh olurken, ikincisi Henry Cavill olmuştu. Ayrıca Smallville dizisinde tamamen farklı bir Clark Kent karşımıza çıkmıştı. Tam Cavill'ın DC'den ayrıldığı düşünülürken, oyuncu Superman'i daha fazla geliştirmek istediğini açıklamıştı. Ancak Warner ve DC'nin Superman için planları farklı gibi görünüyor. Stüdyo, Superman'i modern izleyiciye uyarlamaya çalışacağını belirtiyor. Bunun için ise yönetmen olarak J.J. Abrams ve başrol olarak Michael B. Jordan ile görüşülüyor. Ayrıca, yeni Superman filminin 2023 yılından önce vizyona girmesi beklenmiyor.

    Tüm bu projelerde Walter Hamada ile iş birliği yapılması planlanıyor. Hamada ile Warner Bros, daha önce It, The Conjuring gibi yapımlarda bir araya gelmişti. Warner Bros'un başkanı Toby Emmerich'in DC'nin kontrolünü 2017'den beri elinde tuttuğu biliniyor. O zamandan beri Emmerich, stüdyoyu daha iyi bir hale getirmeye çalışıyor. Box Office başkanı Robbins'in söylediklerine göre DC, Marvel'ı kopyalamaya çalıştı ve bunu çok hızlı yapmaya çalıştığı için başarısız oldu: "Ekip filmleriyle başlangıç yapamazsınız. Öncelikle bunu hak etmelisiniz."

    Warner ve DC'nin gelecek planları arasında Joker ve Birds of Prey gibi 18+ filmler yapmak bulunuyor. James Gunn'ın The Suicide Squad'ı da aynı şekilde 18+ olacak. Green Lartern Corps'a gelecek olursak, projenin J.J. Abrams tarafından hayata geçirilebileceği düşünülüyor. Diğer yandan Green Lantern için bir dizi projesi bulunuyor. Greg Berlanti, bu dizinin hayata geçirilmesinde rol oynayacak. 

    Ezra Miller'lı Flash hakkında birçok spekülasyon olsa da, filmin hayata geçirileceği açıklandı. Andy Muschietti filmin yönetmeni, Christina Hodson ise senaristi olacak. Ancak Fantastic Beasts 3 filminin çekimleri bitene kadar, Ezra Miller The Flash'a başlayamayacak. Yani ancak 2021 yılında çekimlere başlanabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top