Hesabım
    Black Widow, Orijin Hikayeyi Anlatmayacak

    Scarlett Johansson, Black Widow hakkında konuştu.

    Black Widow filminin Natasha Romanoff'un geçmişini anlatacağı söyleniyor. Ancak Scarlett Johansson, bu konuya açıklık getirerek Black Widow'un Romanoff'un kökenlerine inmeyeceğini açıkladı. Oyuncu, filmin yüzeysel bir casusluk hikayesi olmadığını ifade etti.

    Marvel Sinematik Evreni'nin bir evresini sonlandıran Avengers: Endgame ile birlikte veda ettiğimiz Black Widow karakterine solo bir film çekiliyor. Endgame'de Tony Stark için büyük bir cenaze töreni yapılmış ve veda sahnesine yer verilmişti. Ancak Natasha Romanoff kendini feda ettiğinde aynı şekilde veda edilmemişti. Joe ve Anthony Russo, bunun nedeni olarak Natasha'nın veda etmek için koskoca bir filme sahip olmasını göstermişti. Şimdi ise Scarlett Johansson'dan Black Widow'un hikayesiyle ilgili başka ipuçları elde edildi. Johansson, Vanity Fair'e şu sözleri sarf etti: "Bunun bir orijin hikaye olmasını istemedim. Bunun bir casusluk hikayesi olmasını istemedim. Yüzeysel hissetmek istemedim. Sadece o karakter ile bir yere ait olacaksam bunu yapmak istedim. Film çok fazla şeyden bahsediyor. Film travmayla ve acıyla yüzleşiyor."

    Film, Black Widow'un gizemli geçmişine ve KGB ile olan ilişkilerine ışık tutacak. Merakla beklenen filmde Black Widow'un Kırmızı Oda'dan başka casuslarla karşılaşmasını ve Marvel Comics'in en sevilen kötü adamlarından biri olan Taskmaster ile savaşmasını göreceğiz. Ayrıca Red Guardian ile Black Widow'un ilişkisine de ışık tutulacak. Red Guardian çizgi romanlarda, Rusya'nın Captain America'sı olarak tanınıyor. Ayrıca Captain America ve Black Widow'u kurtarırken kendini feda ettiği de bilinenler arasında yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Johansson'ın yanı sıra David HarbourRachel WeiszFlorence PughO-T Fagbenle, William Hurt,  gibi isimler yer alıyor. Black Widow 1 Mayıs 2020 tarihinde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top