Hesabım
    "Eltilerin Savaşı"ndan Teaser Geldi

    Gupse Özay başrollü "Eltilerin Savaşı"ndan teaser geldi!

    Türkiye Sineması ve televizyonlarının sevilen komedyenlerinden biri olan Gupse Özay'ın başrolünde yer aldığı "Eltilerin Savaşı"ndan ilk teaser resmi olarak paylaşıldı. Teaser'a baktığımızda, Türk geleneksel aile yapısının vazgeçilmez parçası eltilerin eğlenceli bir komedi unsuruna dönüştürüldüğünü görüyoruz!

    Yönetmen koltuğunda Aykut Enişte ve Tatlım Tatlım filmleriyle tanıdığımız Onur Bilgetay'ın oturduğu komedi türündeki Eltilerin Savaşı, iki elti olan Sultan ve Gizem arasında yaşanan tatlı çekişmelere, bitmek bilmeyen rekabete odaklanıyor. Sosyal medyaya olan düşkünlükleri ile bilinen Gizem ve Sultan'ın hayatına odaklanılan filmde, eltilerin evlilik anlayışları, aile kurarken yaşadıkları ilginç olaylar anlatılıyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda Yalan Dünya dizisiyle hayatlarımıza giren ve Deliha, Görümce, Küçük Esnaf gibi filmlerle tanıdığımız Gupse Özay'ın yanı sıra 7 Yüz, Yüz Yüze, Batlır, Bir Aşk İki Hayat gibi yapımlarda karşımıza çıkan Afife Jale Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu ödüllü Merve Dizdar, Ufak Tefek Cinayetler, Sofra Sırları, Kavak Yelleri, Aramızda Kalsın gibi yapımlardan tanıdığımız Ferit Aktuğ, Uraz Kaygılaroğlu gibi isimler yer alıyor.

    Eltilerin Savaşı, 31 Ocak 2020'de sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top