Hesabım
    J.J. Abrams Palpatine'in Dönüşü Hakkında Konuştu

    Abrams, Palpatine'in dönüşü için, "dönmese tuhaf olurdu" ifadelerini kullandı

    20 Aralık günü tüm dünyada gösterime girecek olan Star Wars: The Rise of Skywalker (Skywalker'ın Yükselişi) filmi serinin 9. filmi özelliğini taşıyor. Film büyük bir heyecanla beklenirken, filmin yayınlanan fragmanının sonunda Palpatine karakterinin kahkahasının duyulması ise soru işaretlerine sebep olmuştu. Filmin yönetmeni J.J. Abrams ise fragmanda açığa çıkan bu bilgi hakkında konuştu. 

    Abrams, "Serinin bütününe baktığımızda Palpatine'in geri dönmemesi daha tuhaf görünebilirdi. Onun kim olduğuna bakıyorsunuz ve hikaye boyunca neler söylediğini biliyorsunuz. Bu haldeyken, son üçleme boyunca hiç ortaya çıkmaması çok daha ilginç olabilirdi" diye konuştu ve karakteri göreceğimizi resmen açıklamış oldu. Palpatine'in tam olarak nasıl görüneceği ve hikayenin neresinde olacağı ise filmi izlediğimizde ortaya çıkacak.

    Adam Driver, Daisy Ridley, Lupita Nyong'o, Carrie Fisher, Mark Hamill, Oscar Isaac, Domnhall Gleeson gibi oyuncuların başrollerde olduğu Star Wars: Episode 9 - The Rise of Skywalker ülkemizde de 20 Aralık 2019 günü gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top