Hesabım
    James Wan, "Malignant"tan Set Fotoğrafı Paylaştı!

    Malignant'tan ilk set karesi geldi.

    Korku filmleriyle tanınan başarılı yönetmen James Wan'in yeni film projesi Malignant'tan ilk set karesi paylaşıldı. Merakla beklenen filmden ilk görseli paylaşan isim ise yine Wan oldu. Fotoğraftaki oyuncunun ise Annabelle Wallis olduğu tahmin ediliyor.

    2020 yılının yaz aylarında vizyona girecek olan korku türündeki Malignant'tan ilk set karesi paylaşıldı. New Line Cinema bünyesinde geliştirilen Malignant'ın çekimlerine Eylül ayının 25'inde başlanmıştı. Film, Testere serisi, The Conjuring serisi, Insidious serisi, Death Silence, Fast and Furious 7 , Aquaman gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen yetenekli isim James Wan'in imzasını taşıyor. Yönetmenin paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Home stretch of photography on MALIGNANT. (Photo by Matt Kennedy)

    James Wan (@creepypuppet)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Malignant'ın oyuncu kadrosunda  The MummyKral Arthur: Kılıç EfsanesiPeaky BlindersThe Loudest Voice gibi yapımlardan tanıdığımız ve James Wan ile daha önce Annabelle filminde birlikte çalışan güzel oyuncu Annabelle Wallis; Supernatural, Another Life, Percy Jackson serisi gibi yapımlardan tanıdığımız Jake Abel; Twisted, God Bless America, The Finder, Mr. Mercedes, Impulse gibi yapımlarda karşımıza çıkan Maddie HassonJacqueline McKenzieIngrid Bisu gibi isimler yer alıyor.

    Malignant'ın senaryosunu Wan ile birlikte Ingrid Bisu kaleme aldı. Bisu, daha önce de James Wan'in yapımcısı olduğu ve The Conjuring evrenine bağlı olan The Nun'da oyuncu olarak karşımıza çıkmıştı. James Wan, çekimleri Los Angeles'ta yapılan Malignant'ın yönetmenliğini üstlenmesinin yanı sıra yapımcı da oluyor.

    Malignant'ın konusu hakkında henüz hiçbir detay verilmedi. James Wan'in, Malignant'ın ardından Aquaman 2 filmi üzerinde çalışmaya başlayacağı düşünülüyor. İlk filmdeki başarısının ardından Warner Bros, yönetmenin peşini bırakmaya niyetli gibi görünmüyor. Ayrıca yönetmen, The Magic Order isimli diziye imzasını atacak.

    Malignant, 14 Ağustos 2020 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top