Hesabım
    "Midway" Sinemalarda!

    Roland Emmerich imzalı savaş filmi Midway, vizyondaki yerini aldı!

    Usta yönetmen Roland Emmerich'in imzasını taşıyan etkileyici savaş filmi Midway, sinemalardaki yerini aldı! İzleyicilerini sinemalara davet eden Midway, Amerika ve Japonya arasında geçen Midway Muharebesi'ndeki cesur girişimleri konu ediniyor. Yıldız oyuncu kadrosuyla Midway için biletlerinizi hemen alın!

    Kurtuluş Günü”, “Yarından Sonra”, “2012”, “Beyaz Saray Düştü” gibi yapımların usta yönetmeni Roland Emmerich, bu kez karşımıza II. Dünya Savaşı temalı Midway ile çıkıyor. Midway'den ilk fragman ise izleyicilerine sunuldu. Midway, 1942 yılında Pearl Harbor'da yaşanan savaştan 6 ay sonra gerçekleşen ve 4 gün süren Amerika ile Japonya arasındaki çatışmayı anlatıyor. Bu dönemde tamamen gerçek askerlerden yola çıkılarak yaratılan karakterlerin, Japonya'nın büyük planını keşfetmesini ve birkaç askerden oluşan ekibin kendi ülkelerine de karşı çıkarak büyük bir mücadeleye girişmesine filmde yer veriliyor.. Hawai'deki Midway Adaları'nda geçen çatışmada Dick Best, Wade McClusky, Chester Nimitz, Edwin Layton gibi önemli tarihi karakterlerin yaşadıklarına tanık olacağız. Filmde Ed Skrein, Japon uçak gemilerini batıran bombardıman grubunda görev yapan havacılardan birine, Dick Best'e hayat veriyor. Emmerich, verdiği röportaja göre bu film için özel olarak o bölgede görev yapan komutanlarla görüşme yapmış ve onay almıştı. Pearl Harbor'dan daha iyi bir film ortaya çıkarmayı hedefleyen Emmerich, Amerika'da Gaziler Günü'nde filmi vizyona sokarak oldukça iyi bir gişeye imza attı.

    II. Dünya Savaşı'nı yeniden beyaz perdede yaşatacak olan iddialı filmin oyuncu kadrosunda Deadpool'da karşımıza çıkan yıldızı parlayan oyuncu Ed Skrein, son olarak Alienist dizisiyle beğeni toplayan Luke Evans, The Conjuring serisi ve Aquaman'de başarı yakalayan Patrick Wilson, usta oyuncu Woody Harrelson, This Is Us'ın yıldızı Mandy Moore, Vikings'ten tanıdığımız Alexander Ludwig, Batman serisinin Harvey Dent'i başarılı oyuncu Aaron Eckhart, American Crime Story'de sergilediği performansla ödüle layık görülen Darren Criss, müzisyen kimliğiyle tanıdığımız ve filmin en başına buyruk karakterlerinden birini canlandıran Nick Jonas gibi önemli isimler bulunuyor.

    Midway sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top