Hesabım
    "Midway" Ön Gösteriminden Renkli Görüntüler!

    Midway ön gösteriminde neler oldu?

    Usta yönetmen Roland Emmerich'in imzasının bulunduğu savaş filmi Midway için, geçtiğimiz Çarşamba akşamı Beyazperde, Cinemaximum ve BG Film ortaklığıyla özel bir gösterim gerçekleştirildi. İstinyePark Cinemaximum salonlarında 4DX deneyimiyle Midway'i izleme fırsatı yakalayan izleyiciler, sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen yarışma aracılığıyla seçilmişti.

    İstinyePark sinemalarında Beyazperde, Cinemaximum ve BG Film ortaklığıyla 4DX salonunda gerçekçi bir sinema deneyimi yaşatan Midway ön gösteriminde, renkli anlar yaşandı. İzleyicilerin yoğun ilgisini karşılayan ön gösterimde sinemasever katılımcılara Midway filminin etkileyici posteri hediye edildi. 

    Film, tamamen gerçek askerlerin hikayelerine dayanarak Amerika ile Japonya arasında geçen Midway Muharebesi'nde cesur pilotların savaşın seyrini değiştirecek olaylara imza atmasını anlatıyor. Bugünden itibaren sinemalardaki yerini alan Midway'in yıldız oyunculardan oluşan kadrosunda Deadpool'da karşımıza çıkan yıldızı parlayan oyuncu Ed Skrein, son olarak Alienist dizisiyle beğeni toplayan Luke Evans, The Conjuring serisi ve Aquaman'de başarı yakalayan Patrick Wilson, usta oyuncu Woody Harrelson, This Is Us'ın yıldızı Mandy Moore, Vikings'ten tanıdığımız Alexander Ludwig, Batman serisinin Harvey Dent'i başarılı oyuncu Aaron Eckhart, American Crime Story'de sergilediği performansla ödüle layık görülen Darren Criss, müzisyen kimliğiyle tanıdığımız ve filmin en başına buyruk karakterlerinden birini canlandıran Nick Jonas gibi önemli isimler bulunuyor.

    Midway sinemalardaki izleyicilerini bekliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top