Hesabım
    Kadın Hareketinin Temsilci Filmi "Bombshell"den Yeni Görsel!

    Yıldız kadrolu Bombshell'den yeni bir görsel geldi.

    Hollywood'un ve medyanın birkaç yıl içerisinde ortaya çıkan skandallarla ve doğan kadın hareketiyle yerle bir olmasının ilk temsilci filmlerinden "Skandal"dan yeni bir görsel paylaşıldı. "Me Too" hareketi için önemli bir yeri olan ve Fox News CEO'su Roger Ailes hakkında ortaya dökülenleri konu edinen "Bombshell", yıldız kadrosuyla yılın en çok beklenen filmleri arasında bulunuyor.

    Charlize TheronMargot Robbie ve Nicole Kidman'ın yıldızı olduğu Bombshell'in konusu ise şöyle: Skandal, dünyayı sarsan ve büyük olay yaratan Fox News'in kurucusu ve CEO'su olan Roger Ailes'in taciz skandalının perde arkasında yaşananları konu ediyor. 2016 yılında televizyon yorumcusu Gretchen Carlson, ardından Megyn Kelly ve daha birçok kadın, Roger Ailes’in tacizine maruz kaldığını açıklamıştı. Filmde, taciz olayının su yüzüne çıkması ile yaşananlar ve tacizde bulunan medya patronunun perde arkasındaki öyküsü gözler önüne seriliyor. Yönetmen Jay Roach, konu hakkında şu sözleri sarf ediyor: "Harvey Weinstein skandalından 1 yıl önceydi. Bu kadınlar iddia ettikleri şeyler konusunda dev bir destek beklemiyorlardı. Bunun gerçekten ilginç olduğunu düşündüm: Hikayenin erken dalgalanmalarını anlatmak ve sonradan bunun dev bir tsunamiye dönüşmesi."

    Uzun süredir Me Too hareketinin devamlılık gösterdiği ve yüzlerce ünlü, statü sahibi ismin skandallarının ortaya çıktığı biliniyor. Hollywood'da umulmadık isimlerinin birer birer kadın hareketinin ortaya çıkarmasıyla gerçek yüzlerinin ortaya çıktığı şu dönemlerde Skandal filmi, bu hareketini lk belirtilerini gösteriş olacak. Nicole Kidman, Charlize Theron ve Margot Robbie'nin başrollleri paylaşmasının yanı sıra Malcolm McDowell rolünü Ruper Murdoch; Susan Estrich rolünü Oscar ödüllü Allison Janney; Douglas Brunt rolünü Creep serisinden tanıdığımız Mark Duplass; Beth Ailes rolünü 2 Altın Küre adaylığı bulunan Connie Britton; Ainsley Earhardt rolünü güzel oyuncu Alice Eve, Fox News CEO'su Roger Ailes'ı ise John Lithgow canlandırıyor. Ayrıca Bombshell'de başarılı komedyen ve oyuncu Kate McKinnon ve Emmy adaylığı bulunan Rob Delaney gibi isimler de bulunuyor.

    Bombshell'in ülkemizdeki izleyicileriyle 20 Aralık tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top