Hesabım
    "No Time To Die" Fragmanı Ne Zaman Geliyor?

    Daniel Craig'li son Bond filmi "No Time To Die"dan yeni haber geldi!

    Yıldız oyuncu Daniel Craig'i son kez James Bond olarak izleyeceğimiz "No Time To Die"dan müjdeli bir haber geldi. Uzun süredir heyecanla beklenen filmin fragmanının ne zaman sinemaseverlerle buluşacağı belli oldu. Bir teaser aracılığıyla tarih açıklandı!

    Başarılı isim Cary Joji Fukunaga'nın yönetmenliğini üstlendiği No Time To Die'ın fragmanının ne zaman yayınlanacağı resmi olarak açıklandı. Yayınlanan bir teaser ile, fragman yayın tarihinin 4 Aralık Çarşamba olduğu duyuruldu. Ayrıca 15 saniyelik teaser'da filmden çeşitli sahnelere kısaca göz atıyoruz. No Time To Die'ın konusu ise şöyle: Efsanevi İngiliz ajanı James Bond artık aktif hizmetten ayrılmıştır ve Jamaika'da sakin bir hayatın tadını çıkarmaktadır. Ancak CIA'deki eski arkadaşı Felix Leiter yardım istemek için geldiğinde bu kişisel cenneti kısa ömürlü olur. Kaçırılan bir bilim adamını kurtarmayı içeren görev, ilk başta beklenenden çok daha tehlkeli bir planı ortaya çıkarır. Bu görev Bond'u, tehlikeli, yeni bir teknolojiyle donanmış gizemli bir kötü adamın izine götürecektir..

    Filmin oyuncu kadrosunda son olarak Knives Out'ta Hercule Poirot karakteriyle karşımıza çıkan Daniel Craig'in yanı sıra önceki filmlerden tanıdığımız, Q rolündeki Ben Whishaw ve M rolündeki Ralph Fiennes, Madeleine Swann rolündeki Lea Seydoux, Moneypenny rolündeki Naomi Harris, Blofeld rolündeki usta oyuncu Christoph Waltz ve Quantum of Solace'da Felix Leiter rolüyle gördüğümüz Jeffrey Wright da kadroya geri dönüyor. Filmin kötü adamını canlandıracak olan, Oscar ödüllü oyuncu Rami Malek'in ise karşımıza bir terörist olarak çıkacağı biliniyor. Ancak hareketlerinin temeli dini sebeplerle olmayacak. Yönetmen koltuğunda True Detective ve Beasts of No Nation gibi etkileyici yapımlardan tanıdığımız Cary Fukunaga'nın yer aldığı 25. Bond filmi "No Time to Die"ın kadrosunda ayrıca; Lashana LynchDavid Dencik, güzel oyuncu Ana De ArmasBilly MagnussenDali BenssalahThe Imitation GamePenny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez gibi oyuncular yer alıyor.

    No Time To Die ülkemizdeki izleyicileriyle 3 Nisan 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top