Hesabım
    Robert Pattinson, Batman'in Süper Kahraman Olduğunu Düşünmüyor

    Robert Pattinson, The Batman hakkında konuştu.

    The Batman ile birlikte bir yıldıza dönüşmeye başlayan Robert Pattinson, katıldığı The Today Show isimli programda Batman ile ilgili konuştu. Willie Geist'in Pattinson'a Batman'i bir süper kahraman olarak görüp görmediğini sorması üzerine, oyuncu ilginç bir yanıt verdi.

    Matt Reeves'in yönetmen koltuğuna oturacağı The Batman filminin başrol oyuncusu Robert Pattinson, The Today Show'a konuştu. Program sırasında Willie Geist Pattinson'a "Sana Batman'i sormalıyım. Sana teklif geldi ve bir süper kahraman olmak istediğini mi düşündün?" sorusunu yöneltti. Pattinson ise şu sözlerle cevap verdi: "Batman bir süper kahraman değil. Bu garip. Bu konuda hep inatlaşıyorum. Batman süper kahraman sayılmaz. Bunun için süper güçlere ihtiyacın vardır."

    Ancak Pattinson'ın bu sözleri, sosyal medyada bir tartışmaya neden oldu. Bazı hayranlar, oyuncunun yanıldığını ifade etti: "Daha fazla yanılamazdı. Batman bir süper kahraman. Diğerlerinin aldığı riskleri, bir ölümlü olduğunu bilerek alıyor ve bu onu çok daha cesur yapar." Başka bir hayran ise şu sözleri sarf etti: "Üzgünüm ama yanılıyor. Süper güçlerinin olması seni süper kahraman yapmaz. İnandığın şeyler için mücadele vermek ve savaşmak seni süper kahraman yapar."

    The Batman'in oyuncu kadrosunda Robert Pattinson'ın yanı sıra Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis ve Carmine Falcone rolüyle John Turturro yer alıyor. Colin Farrell ile ise The Penguin rolü için görüşmelere devam ediliyor. Matt Reeves, The Batman filminde Bruce Wayne'i dünyanın en iyi dedektifi olarak göstereceğini açıklamıştı. Çizgi romanlara uygun olarak ilerlemeyi planlayan Reeves, izleyicilerine noir bir film sunacak.

    The Batman, ülkemizdeki izleyicileriyle 25 Haziran 2021'de buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top