Hesabım
    Scorsese, Di Caprio ve De Niro'lu Filmin Çekimlerine Mart Ayında Başlayacak

    Görüntü yönetmeni Rodrigo Prieto, müjdeli haberi verdi..

    Martin Scorsese, konuşulanlara göre, yeni filminin çekimlerine Mart 2020’de başlayabilir. Scorsese ile The Irishman filminde de beraber çalışan ve Oscar tahminlerinde üst sıralarda bulunan görüntü yönetmeni Rodrigo Prieto, bir röportajında bu durumdan bahsetti ve Killers of the Flower Moon için planlama yaptığını söyledi. Film için hala deneme çekimleri yaptığını ve filmin tonu için Scorsese ile yakın zamanda bir araya geleceklerini de ekleyen Prieto, kısa süre içerisinde bir karar verip, muhtemelen Oscar Töreni sonrası çalışmaya başlayacaklarını dile getirdi.

    Scorsese, yaz boyunca Osage County’de, filmin çekilmesi planlanan yerleri tespit etti. Terrence Malick’in, To the Wonder filmini de çektiği bölgede araştırmalar yapıldı ve bazı testler uygulandı. Bu bölge, filmin konusunda da önemli bir yere sahip. Killers of the Flower Moon, David Grann’in gerçek olaylara dayanan kitabından uyarlanıyor. Amerikan yerlilerin, petrol rezervleri bulması, bunun üzerine önce zenginlik, sonra Osage Nation cinayetlerinin gelmesi üzerinden ilerleyen hikaye, o dönem yeni kurulan FBI’ın cinayetlere yoğun ilgisini anlatıyor.

    Paramount Pictures, geçtiğimiz Haziran ayında Scorsese ile el sıkışmış ve projeye start vermişti. Başrol oyuncuları ise, anlaşmaları tamamlanan, Robert de Niro ve Leonardo DiCaprio olacak. Audition adlı kısa metraj reklam filmi dışında, ikili son olarak 1993 yılında This Boy’s Life filminde beraber çalışmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top