Hesabım
    "Just Mercy" Fragmanında Michael B. Jordan, Masum Biri İçin Mücadele Ediyor!

    Just Mercy'den yeni bir fragman paylaşıldı.

    Yıldız oyuncu Michael B. Jordan ve Akademi ödüllü oyuncu Jamie Foxx'un başrolünde yer aldığı Just Mercy'den yeni bir fragman paylaşıldı. Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmin etkileyici fragmanında, Michael B. Jordan'ın masum bir adamı hüküm giymekten kurtarmak için verdiği cesur mücadeleyi izliyoruz.

    Short Term 12, The Glass Castle, I Am Not A Hipster filmlerinde imzası bulunan ve Marvel Sinematik Evreni bünyesindeki Shang-Chi'nin yönetmenliğini üstlenecek olan Destin Daniel Cretton'ın yönetmen koltuğunda yer aldığı gerçek bir hikayeden alınarak yazılan “Just Mercy: A Story of Justice and Redemption” kitabından uyarlanan filmde, genç avukat Bryan Stevenson, adaletin yerini bulması için büyük bir mücadeleye girişir. Harvard'dan mezun olduktan sonra Bryan'ın para kazandıran işlerde yer alması beklenir. Ancak o, Alabama'da haksız yere mahkum edilen bir adamın peşinden gider. Yerel avukat Eva Ansley'in de yardımıyla, 1987 yılında ölüme mahkum edilen bir adamın suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışacaklardır. Walter McMillan, 18 yaşındaki genç bir kızın ölümünden sorumlu tutuluyordur. Ancak onun sorumlu tutulması için hiçbir kanıt bulunmamasına arağmen McMillan ölüme mahkum edilmiştir. Bryan, Walter'ın suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışırken, ilerleyen zamanlarda aslında ırkçılığa karşı savaş vermeye başladığını anlayacaktır.

    Dünya prömiyerini Toronto Film Festivali'nde gerçekleştiren ve eleştirmenler tarafından büyük beğeni toplayan Just Mercy'nin oyuncu kadrosunda Black Panther, Creed serisi gibi yapımlardan tanıdığımız yıldız isim Michael B. Jordan, Ray filmiyle Oscar ödülüne layık görülen Jamie Foxx ve Captain America karakteriyle Marvel Sinematik Evreni'ne başarılı bir giriş yapan Brie Larson'ın yanı sıra  O'Shea JacksonRafe Spall, Tim Blake NelsonRob Morgan gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Destin Daniel Cretton üstlenirken, senaryoda ona eşlik eden isim The Kid, The Shack ve The Glass Castle ile tanınan Andrew Lanham oluyor.

    Akademi üyelerinin bu yılki Oscar favorisi olarak gösterilmeye başlanan Just Mercy, ülkemizdeki izleyicileriyle 14 Şubat 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top