Hesabım
    Marvel İmzalı "Black Widow"dan Fragman Geldi!

    Scarlett Johansson başrollü Black Widow'un ilk fragmanı yayında!

    Marvel Sinematik Evreni'nde zamanları geriye aldıracak olan Black Widow'dan ilk fragman resmi olarak paylaşıldı. Scarlett Johansson'ın başrolünde yer aldığı Black Widow'un geçtiği dönem, bugüne kadar bir sır gibi saklanıyordu. Ancak fragmanla birlikte filmle dair birçok detay belli oldu.

    Natasha Romanoff'un geçmişinden gelen birçok detayı göreceğimiz Black Widow filminden fragman paylaşıldı. Fragman ile birlikte, filmin Captain America: Civil War ve Avengers: Infinity War filmleri arasında bir yerde konumlandığını görüyoruz. Thunderbolt Ross'un Black Widow'da yer almasının bir dedikodu olmadığını gördüğümüz fragmanda Yelena, Melina ve Red Guardian karakterlerini de yakından tanıma şansı elde ediyoruz. Fragmandan, filmin Mission Impossible ile Marvel filmlerinin bir karışımı olduğunu görebiliyoruz. Black Widow ile ilgili bir dedikodu da Robert Downey Jr.'ın filmde yer alacak olması. Ancak fragmanda bununla ilgili bir detay göze çarpmıyor. 

    Scarlett Johansson yakın zamanda açıklama yapmış ve Black Widow'un yalnızca bir aksiyon filmi olmadığını belirtmişti. Kahramanın orijin hikayesini anlatmak yerine daha travmatik ve dramatik bir film yaratıldığını ifade eden oyuncu, Black Widow'un türlerle sınırlanmaması gerektiğini dile getirmişti. Film, Black Widow'un gizemli geçmişine ve KGB ile olan ilişkilerine ışık tutacak. Merakla beklenen filmde Black Widow'un Kırmızı Oda'dan başka casuslarla karşılaşmasını ve Marvel Comics'in en sevilen kötü adamlarından biri olan Taskmaster ile savaşmasını göreceğiz. Ayrıca Red Guardian ile Black Widow'un ilişkisine de ışık tutulacak. Red Guardian çizgi romanlarda, Rusya'nın Captain America'sı olarak tanınıyor. Ayrıca çizgi romanlarda Captain America ve Black Widow'u kurtarırken kendini feda ettiği de bilinenler arasında yer alıyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda Johansson'ın yanı sıra David HarbourRachel WeiszFlorence PughO-T FagbenleWilliam Hurt,  gibi isimler yer alıyor. Black Widow 1 Mayıs 2020 tarihinde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top