Hesabım
    Natasha Lyonne, The Batman'in Penguin'ini Canlandırmak İstiyor!

    Natasha Lyonne, Gotham Ödülleri'nde isteğini dile getirdi.

    Matt Reeves'in yönetmen koltuğuna oturacağı The Batman filmi için ilginç oyuncu seçimleri yapıldığı uzun süredir gündemdeki yerini koruyor. DC bünyesindeki film, belki de şimdiye kadar yapılan en ilginç kadrolu DC filmi olarak yerini alabilir. Tüm bunlar gerçekleşirken, Russian Doll'un yıldız oyuncusu Natasha Lyonne, Colin Farrell'ın yerine The Penguin'i canlandırmak istediğini belirtti. Eğer bu durum Warner Bros'un kulağına gittiyse, değerlendirmeye alınacağına şüphe yok!

    Dün gece gerçekleştirilen bir törenle Gotham Ödülleri sahiplerine teslim edildi. Geceye Marriage Story damgasını vururken, Natasha Lyonne da ikinci sıraya yerleşti. Çünkü Lyonne, ödül töreninde yaptığı konuşma sırasında The Batman filminde Penguin karakterine hayat vermek istediğini açıkladı. Ancak Lyonne'un bir şartı vardı: "Danny DeVito'yu filmde tutun. Bence ikimiz birlikte iyi oynarız."  Son olarak Time tarafından yılın en iyi üç dizisinden biri seçilen Russian Doll'un başrolünü üstlenen başarılı oyuncu Natasha Lyonne'un bu isteğinin değerlendirme alınıp alınmayacağını bilemiyoruz. Daha önce Penguin rolünü usta oyuncu Danny DeVito üstlenmişti. DeVito, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamayla Colin Farrell'ın bu rolü canlandıracak olmasını heyecanla beklediğini söylemişti.

    The Batman'in oyuncu kadrosunda başrolde Robert Pattinson yer almasının yanı sıra yanı sıra Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis ve Carmine Falcone rolüyle John Turturro bulunuyor. Natasha Lyonne'un yerine göz diktiği Colin Farrell ile deThe Penguin rolü için görüşmelere devam ediliyor. Matt Reeves, The Batman filminde Bruce Wayne'i dünyanın en iyi dedektifi olarak göstereceğini açıklamıştı. Çizgi romanlara uygun olarak ilerlemeyi planlayan Reeves, izleyicilerine noir bir film sunacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top