Hesabım
    "Wonder Woman 1984" Fragmanı Ne Zaman Geliyor?

    Gal Gadot, müjdeli haberi verdi!

    Gal Gadot'nun yıldızı olduğu Wonder Woman devam filmi "Wonder Woman 1984"un fragmanının ne zaman resmi olarak paylaşılacağı açıklandı. Gadot, Wonder Woman tanıtımı için çekilen bir videoda fragmanın tarihi belirtti ve yapılacak kampanyaya hayranların katılmasını istedi.

    İlk filmde olduğu gibi Patty Jenkins'in yönetmen koltuğuna oturduğu DC bünyesindeki Wonder Woman 1984 filminin fragmanının ne zaman sinemaseverlerle buluşacağı resmi olarak duyuruldu. Filmin Twitter hesabından paylaşılan videoda Gal Gadot yer aldı ve 8 Aralık Pazar günü fragmanın geleceğini belirtti. Ayrıca Gadot, yapılan kampanyaya işaret ederek Wonder Woman hayranlarının Wonder Woman pozu vererek paylaşımda bulunmalarını istedi.

    Wonder Woman 1984 filminde Diana'nın yanı sıra Chris Pine'ın canlandırdığı Steve Trevor karakterinin dönüş yaptığını göreceğiz. Ancak ilk filmin sonunda karakterin öldüğü sanılmıştı. Bu nedenle Steve'in filme dönüşü hayranlar için sürpriz oldu.Wonder Woman 1984, DC filmleri için devamlılık niteliği taşımayacak. Onun yerine evrenden bağımsız olması planlanan ve izleyicileriyini Wonder Woman'ın geçmişine götürecek olan filmde Diana yepyeni düşmanlara sahip olacak. Filmin iki kötü karakteri olduğu biliniyor. Bunlardan biri Kristen Wiig'in canlandırdığı The Cheetah olurken, diğeri The Mandalorian'ın yıldız oyuncusu Pedro Pascal'ın canlandırdığı Maxwell Lord olacak. Wonder Woman çizgi romanlarının 1943'te yayınlanan 6. sayısından beri farklı kimlikler ve farklı güçlerle tekrar tekrar ortaya çıkan Cheetah, çizgi roman boyunca kimi zaman süper güçlere sahip, kimi zaman sadece zeki bir düşman olarak Wonder Woman'la çarpışan, çita kostümlü bir karakter olarak işlenmişti. Maxwell Lord karakteri ise, DC çizgi romanlarında insanların zihinlerini kontrol edebilen bir metahuman olarak biliniyor.

    Önümüzdeki Pazar günü fragmanı yayınlanacak olan Wonder Woman 1984 filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 5 Haziran 2020 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top