Hesabım
    Antonio Banderas'a Uluslararası Yıldız Ödülü!

    Palm Springs Film Festivali, Pain and Glory filmiyle büyük beğeni kazanan Banderas'a ödül verecek..

    Avrupa'nın en önemli aktörlerinden olan, ülkesi kadar Hollywood filmleriyle de ünlenen İspanyol oyuncu Antonio Banderas'a Amerika'dan ödül geliyor. 31. Palm Springs Uluslararası Film Festivali, Uluslararası Yıldız Ödülü'ne bu sene, Pain and Glory filmindeki başarılı performansını göz önünde bulundurarak Antonio Banderas'ı layık gördü.  

    Usta oyuncu, aynı performansıyla, Oscar tahminlerinde de üst sıralarda yer alıyor. Almodovar'ın oto biyografik öğeler taşıyan son filminde başarılı bir performans sergileyen Banderas, ödülünü 2 Ocak gecesi açılış galasında alacak. Festival ise, 2-13 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek.

    Kariyeri boyunca unutulmaz birçok performansa imza atan Antonio Banderas, uluslararası arenada her zaman takdir ve saygı gördü. Pain and Glory filmiyle de çok beğenilen oyuncu için festival başkanı Harold Matzner, " Antonio BanderasPain and Glory filminde, yaşlanan film yönetmeninin, geçmişiyle yüzleşmesi ve seçimlerini yansıtırken, yaratıcı ve baş döndürücü bir performans sergiliyor. Palm Springs Uluslararası Film Festivali, Uluslararası Yıldız Ödülü'nü kendisine vermekten büyük onur duyar." ifadelerini kullandı.

    Bu ödülü daha evvel Javier Bardem, Nicole KidmanHelen Mirren ve Gary Oldman gibi oyuncular kazanırken, festivalde çeşitli ödüller alan önemli isimlerden bazıları ise Martin Scorsese, Jennifer LopezJoaquin Phoenix ve Charlize Theron olarak göze çarpıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top