Hesabım
    Dedikodu: David Corenswet, Henry Cavill'ın Yerine Superman Olabilir!

    Superman ile ilgili söylentilerin ardı arkası kesilmiyor.

    Bir haber sitesinin yaydığı dedikoduya göre, DC'nin yıldız oyuncusu Henry Cavill'ın koltuğuna başka bir oyuncu geçebilir. Cavill'ın Superman'i geliştirmek istediğini söylemesine karşın Warner Bros'un oyuncunun yerine önce Michael B. Jordan'ı geçirme fikri ortaya çıkmıştı, şimdi ise stüdyo David Corenswet'i geçirmek istiyor olabilir.

    Geçtiğimiz hafta içerisinde DC ve Warner Bros'un Star Wars üçlemesinde imzası bulunan J.J. Abrams ile Green Lantern Corps ya da Superman'i yönetmesi; Creed'in yıldızı Michael B. Jordan ile de Superman olması için görüşmeler yaptığı biliniyordu. Ancak şimdi ise yeni bir ismin düşünüldüğü ortaya çıktı. JoBlo'nun iddialarına göre bu isim The Politician'dan tanıdığımız David Corenswet. Sitenin kaynaklarına göre, hem Henry Cavill hem de Michael B. Jordan, Warner Bros'un istediği kırmızı mavi çizgide bulunmuyor. Şimdilik David Corenswet, Superman'i canlandırabilecek isimlerin bulunduğu listede en üst sırada yer alıyor. David Corenswet ilk kez Affairs of State filmiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Son olarak ise The Politician dizisiyle Hollywood ünlüsü olabileceği izlenimini bırakmıştı.

    DC ve Warner Bros'un programında birçok önemli film yer alıyor. Bu filmler arasında  Birds of PreyThe BatmanThe FlashThe Suicide Squad, Green Lantern Corps, Wonder Woman 1984, Aquaman 2Black Adam gibi yapımlar bulunuyor. Ancak Warner Bros, Justice League'den bugüne toparlanma sürecinde bulunuyor. Kahramanlarını kendi filmleriyle tanıtmadan, aceleci bir şekilde tüm kahramanlarla birlikte film çekmesi DC'nin zararına bir karar olmuştu. Şimdi ise bu durumu solo filmler çekerek ve bu solo filmlerde oyuncuları değiştirerek kurtarmaya çalışıyor. Batman'i daha önce Ben Affleck canlandırırken rol Robert Pattinson'a geçmişti. Ancak aynı durum Aquaman, Wonder Woman ve Shazam için geçerli değil. Şimdilik bu karakterler DC'nin en sevilen filmlerine sahip gibi görünüyor.

    Warner Bros'un Henry Cavill'ın yerine Michael B. Jordan, David Corenswet ya da başka birini yerleştirip yerleştirmeyeceğini önümüzdeki haftalarda göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top