Hesabım
    Mena Massoud, Aladdin'den Sonra Hiç Oyunculuk Teklifi Almamış!

    Mena Massoud'dan ilginç bir açıklama geldi.

    Aladdin'in yıldız oyuncusu Mena Massoud'dan ilginç bir açıklama geldi. Aladdin'den milyarlarca dolar kazandığını, ancak filmin ardından bir kez bile herhangi bir film için kendisine teklif gelmediğini, filmin kendisi için bir yararı olmadığını ifade etti.

    İlk olarak Jack Ryan dizisinde kendini göstermeye başlayan Kahireli oyuncu Mena Massoud, Aladdin filminin üzerinden geçen aylar sonra mikrofonlara açıklama yaptı. Oyuncu, Aladdin'in ardından kendisine oyunculuk teklifi gelmediğini, Aladdin'in ona herhangi bir yarar sağlamadığını belirtti ve şu sözleri sarf etti: "Bunun hakkında sessiz kalmaktan yoruldum. İnsanların, Aladdin gibi bir filmde rol aldığınızda her şeyin güllük gülistanlık olmadığını bilmelerini istiyorum. 'Milyon dolarları olmalı, bütün teklifleri o alıyor olmalı.' Bunların hiçbiri olmuyor. Aladdin çıktığından beri tek bir oyuncu seçmesine katılmadım. Birçok insan için bu çılgınca. İnsanların kafasında fikirler var. Ben ise burada oturmuş, 'Aladdin 1 milyar dolar gişe yaptı, ama artık bir seçmeye katılabilir miyim?' diyorum. Batman gibi bir şey olmasını beklemiyorum. Ama kendime bir yer bulamaz mıyım? Bana bir şans verebilir misiniz? Yani her şey düşündüğünüz gibi değil."

    Mena Massoud'un Aladdin'den önce anlaşma yaptığı projeler arasında Reprisal dizisi ve Lamya's Poem isimli animasyon filmi bulunuyordu. Ayrıca Massoud'un, Orta Doğulu terörist karakter tekliflerini reddettiği de bilinenler arasında yer alıyor. Disney bünyesindeki Aladdin filmi 183 milyon dolarlık bütçesine karşılık olarak dünya çağında 1 milyar doların üzerinde hasılat elde etmişti. Filmin konusu ise şöyleydi: Aladdin, sihirli bir lamba sayesinde sevdiği kıza ulaşmaya çalışırken, kendisini zorlu bir maceranın içerisinde bulan bir gencin hikayesini konu ediyor. Aladdin, zamanını Agrabah şehrinde pazardan yiyecek çalarak geçiren fakir bir gençtir. Gecelerini, şehrin farklı bölgelerinde uyuyarak geçirirken, gündüzlerini ise hırsızlığa ayırmaktadır. Ancak yaşam tarzına rağmen aslında Aladdin'in altın gibi bir kalbi vardır. Onun macerası, tuhaf babası tarafından zorla evlendirilmeye çalışılan bir genç kızla tanıştığı zaman başlar. Bu genç kız aslında ülkenin sultanının kızı olan Prenses Jasmine'dir. Aladdin'in şansı, Harikalar Mağarası'ndan sihirli bir lamba aldığında aniden değişir. Bilmeden aldığı bu lambada, eğlenceye düşkün, neşeli ve 3 dileğini gerçekleştirme şansına sahip olan bir cin vardır. Aladdin'in lambanın cini sayesinde sevdiği kıza ulaşmaya çalışırken bilmediği şey ise Sultan'ın danışmanı Jafar'ın hem Aladdin hem de lamba için kendi planları olduğudur...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top