Hesabım
    Metal Gear Solid ile İlgili Jordan Vogt Roberts'tan Yeni Güncellemeler!

    Metal Gear Solid uyarlama projesi yerli yerinde duruyor.

    Bir süredir Metal Gear Solid uyarlama planları hakkında sessizliğini koruyan Jordan Vogt-Roberts, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla yeniden gündeme oturdu. Hideo Kojima'nın tasarımcısı olduğu ünlü oyun Metal Gear Solid'i beyaz perdeye Oscar Isaac ile birlikte uyarlamak isteyen yönetmen, filmin geliştirme süreciyle ilgili gelişmeleri aktardı.

    The Kings of Summer, Kong: Skull Island, Succesful Alcoholics, You're The Worst, Single Dads gibi yapımların başarılı yönetmeni Jordan Vogt-Roberts, aylar önce gündeme getirdiği Metal Gear Solid film uyarlaması konusunu yeniden açarak, oyunun hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. Başka projelerle meşgul olduğu için Metal Gear Solid'e odaklanamadığını belirten Roberts, paylaşımında şu sözleri sarf etti: "Her film mucizedir. İyi filmler iki kat mucizedir. Harika filmler üç kat mucizedir. En alt çizgi film yapımını zorlaştırıyor. Filmlerin iyi olması için her zaman daha fazla uğraşmalıyız." Roberts, Black Widow'un iyi bir film olmasını umut ettiğini, ama Metal Gear Solid'i unutmamamız gerektiğini belirterek şu sözleri ekledi: "Üzgünüm ki sizleri Metal Gear Solid hakkında son zamanlarda çok bilgilendiremedim. Ama yeni bir taslak oluşturduk. Taslak Kojima'nın orijinalliğiyle ve sürrealist militarizm ile dolu. Daha fazlasını söyleyemem. Yakın zamanda belirli bir oyuncuyla görüşeceğimi umuyorum. Hadi filmi yapalım!"

    Jordan Vogt Roberts, daha önce Metal Gear Solid'in başrolü için Oscar Isaac'in harika olabileceğini açıklamıştı. Çünkü Oscar Isaac, Triple Frontier ekibiyle birlikte verdiği bir röportajda hangi oyunun uyarlamasında başrolde yer almak isteyeceği sorulduğunda "Metal Gear Solid" yanıtını vermişti. Bunun üzerine cevap, Oscar Isaac'in photoshoplu görselleriyle birlikte yönetmene ulaştırılmıştı.

    Son zamanlarda Death Stranding gibi çıkardığı hikaye tabanlı oyunlarla büyük beğeni toplayan Hideo Kojima'nın yaratıcısı olduğu Metal Gear Solid, ilk kez 1987 yılında piyasaya sürülmüştü. Filmin ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top