Hesabım
    Willem Dafoe'lu Disney+ Filmi "Togo"dan Fragman!

    Togo'dan fragman paylaşıldı.

    Usta oyuncu Willem Dafoe'nun başrolünde yer aldığı dram dram filmi "Togo"dan fragman paylaşıldı. Geçtiğimiz ay içerisinde açılışını yapan Disney+ aracılığıyla izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan Togo'nun fragmanında karlar içerisinde yaşam mücadelesi veriyoruz.

    Gerçek bir hikayeden filme aktarılan Disney+ digital platformunda yayınlanacak "Togo"dan fragman paylaşıldı. Filmin konusu ise şöyle: Alaska'da bir kasaba olan Nome'da ölümcül bir salgın başlar. Salgının tek çaresi 600 milden daha uzak olan bir yerdedir. Kasaba halkı, köpek ve kurt eğitmeni Leonhard Seppala'dan serumu getirmesi için yardım ister. Seppala, cılız görünümlü ve yaşlı bir Sibirya kurdu olan Togo'yu liderlik etmesi için yanında götürür. Seppala'nın eşi Constance, Togo'yu yavru olduğu dönemden beri tanıyordur ve onun her koşulda cesaret ve sadakat gösterebileceğini biliyordur. Seppala ve Togo yoldayken korkunç bir fırtınayla karşı karşıya kalırlar. -70 dereceye varan soğukta Togo ve Seppala büyük bir yaşam mücadelesi verecektir.

    Togo'nun yönetmen koltuğunda Fast and Furious, Point Break, Invincible, Payback gibi yapımların ekibinde yer alan Ericson Core bulunuyor. Senaryoyu ise Chris Evans başrollü Gifted'de imzası bulunan Tom Flynn kaleme alıyor. Togo'nun oyuncu kadrosunda son olarak The Lighthouse'da sergilediği performansla büyük beğeni kazanan Willem Dafoe'nun yanı sıra I Tonya, August: Osage County, Black Mass gibi yapımlardan tanıdığımız Julianne Nicholson; Van Helsing'in yıldızlarından Christopher Heyerdahl; Michael GastonMichael McElhatton gibi isimler bulunuyor.

    Film, 1925 yılında yaşanan gerçek bir hikayeden uyarlandı. Togo, Disney+ platformunda 20 Aralık tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top