Hesabım
    Yeni "Birds of Prey" Posteri, Rönesans'a Götürüyor

    Birds of Prey'den yeni poster!

    Warner Bros bünyesindeki yeni DC Evreni filmi Birds of Prey'den yeni bir poster paylaşıldı. Başrolünde Margot Robbie'nin yer aldığı filme ait posterin Rönesans döneminin sanat eserlerinden Sandro Botticelli'nin Nascita di Venere or Birth of Venus tablosundan ilhamla tasarlandığını görüyoruz.

    Margot Robbie'nin Harley Quinn olarak dönüş yapacağı Birds of Prey, kadın kahramanlarla birlikte bir maceraya doğru yola çıkıyor. Ewan McGregor'un söylediklerine göre gerçekten feminist bir yapımla izleyicileri karşı karşıya bırakacak olan Birds of Prey'in konusu ise şöyle: Yırtıcı Kuşlar, bir mafya babası tarafından kaçırılan genç bir kızın, kurtarılması için verilen mücadeleyi konu ediyor. Harley Quinn, Gotham şehrinde suçla savaşan bir kanun savaşçısı olan Helena Bertinelli ve suçla savaşan bir aileden gelen yakın dövüş ustası Dinah Laurel güçlerini birleştirip, kaçırılan kızı kurtarmak için Black Mask’ karşı zorlu bir mücadeleye girişir.

    Cloverfield serisinden tanıdığımız Mary Elizabeth Winstead'in hayat verdiği, Gotham şehrinde suçla savaşan bir kanun savaşçısı olan Helena Bertinelli, namı diğer The Huntress ve Jurnee Smollett-Bell'in hayat verdiği, suçla savaşan bir aileden gelen yakın dövüş ustası Dinah Laurel, namı diğer Black Canary'nin de Quinn'in yanında yer aldığı kadınlar ekibi, genç bir kızı kötü bir mafya babasının elinden kurtarmak üzere harekete geçiyor. Kadın kahramanlar, Grey’s AnatomyVeep ve Happyland gibi yapımlarda birkaç kere görünen genç yıldız Ella Jay Basco'nun canlandırdığı Cassandra Cain'i korumaya çalışırken Ewan McGregor'un hayat verdiği Black Mask, gerçek ismiyle ise Roman Sionis'e karşı mücadele ediyorlar.

    Senaristliğini BumblebeeShut InUnforgettable gibi filmleriyle tanıdığımız Christina Hodson'ın üstlendiği filmin kadrosunda komedyen Ali Wong ve Chris Messina da yer alıyor. Messina, mafya babası Carmine Falcone'un için çalışan, Falcone'un emekli olduktan sonra Penguen olarak tanınan Oswald Cobblepot ile ittifak kuran seri katil ve tetikçi Victor Zsasz karakterini canlandıracak. "Yırtıcı Kuşlar" 7 Şubat 2020'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top