Hesabım
    Marvel Hayranları, Black Widow'un Düşmanı Taskmaster'dan Memnun Değil

    Black Widow fragmanının yayınlanmasından bugüne, tartışma devam ediyor.

    Scarlett Johansson'ın başrolünde yer aldığı Black Widow solo filminin fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmış ve bir tartışmayı başlatmıştı. Bu tartışmanın konusu ise, filmin ana kötüsü Taskmaster ile ilgiliydi. Marvel çizgi romanlarının hayranları, karakter tasarımının çizgi romanlardakine, bilgisayar ve playstation oyunlarındakine hiç benzemediğini fark etti. Benzememesi bir yana, orijinal tasarımın yanında hiçbir etkileyiciliğinin de olmaması dikkatleri Taskmaster'a çekti.

    Marvel çizgi romanlarını takip eden okuyucular ve izleyiciler, Black Widow fragmanında gördüğümüz Taskmaster karakterinden pek memnun olmadıklarını ifade ettiler. Orijinal tasarımlarda Taskmaster'ın kafatasından yapılma bir maskesi ve iskelete benzeyen mavi beyaz kostümü, kalkanı, kapşonu, turuncu renkli bir pelerini vardı. Ancak Black Widow fragmanına bakıldığında Taskmaster'a motorsikletçi kıyafeti giydirilmiş gibi görünüyordu. Etkileyicilikten uzak olan bu kostüm, çizgi roman hayranlarını rahatsız etti ve kullanıcılar sosyal medya üzerinden bunu belirtme ihtiyacı duydular. Hiç değilse playstation 4'teki Spider-Man, Ultimate Spider-Man ya da Udon tasarımlarına benzetmeleri gerektiğini söyleyen hayranlardan bazıları karakteri Power Rangers üyelerine benzetti. Bazıları ise Crysis oyunundaki tasarıma benzetti.

    Taskmaster Marvel çizgi romanlarının taklitçisi olarak tanınıyor. Küçük yaşlarından itibaren başkalarının fiziksel yeteneklerini birebir kopyalayabildiğini fark eden Taskmaster, ilerleyen yaşlarında bu yeteneğini daha da ilerletir. Bir süre sonra Shield'a katılıp ajan olan Tony, bir görevi sırasında bir bilim insanını vurmak zorunda kalır. Ancak bilim insanı ölümünden önce ona Nazi deneyleri sırasında geliştirilen bir süper asker serumu verir. Tony bu serumu kendi üzerinde kullanır, ancak bu durum onun karısını ve eski yaşamını unutmasına neden olacaktır. Shield, onu kendi amaçları için kullanmaya çalışır, ancak Tony gittikçe daha kötü birine dönüşecektir. Filmin oyuncu kadrosunda Johansson'ın yanı sıra David HarbourRachel WeiszFlorence PughO-T FagbenleWilliam Hurt,  gibi isimler yer alıyor. Ancak Taskmaster'a kimin hayat verdiği açıklanmadı.

    Black Widow 1 Mayıs 2020 tarihinde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top