Hesabım
    Oscar Isaac, Poe Dameron Dizisiyle İlgilenmiyor

    Oscar Isaac Star Wars dizi ihtimalleri hakkında konuştu.

    Star Wars: The Rise of Skywalker'ın vizyona girmesine ve Poe Dameron, Rey ve Finn'li efsanenin sona ermesine yalnızca birkaç gün kaldı. Bu sırada Star Wars hayranlarının akıllarında karakterlerin başka diziler ya da filmler aracılığıyla bir daha görülüp görülmeyeceği soruları dönmeye başladı. Bunun için gidilen ilk isim ise Oscar Isaac Oldu.

    Star Wars: The Force Awakens ile başlayan ve Star Wars: The Rise of Skywalker ile sonlanacak olan yeni nesil üçlemede Poe Dameron karakterine hayat veren başarılı oyuncu Oscar Isaac'e karakterini Disney+ aracılığıyla devam ettirme fikri soruldu. Collider mikrofonlarına kısa bir cevap veren Isaac, artık Star Wars ile işinin bittiğini ifade etti. Rol arkadaşı Keri Russell, Isaac'i fikrinden vazgeçirmek için bölüm başına büyük ödemelerin yapıldığını hatırlattığında ise Isaac ödemelerin artık sona erdiğini belirtti.

    Birçok Star Wars karakterinin dizileri yapılmaya devam ediliyor. Şimdilerde Star Wars: Return of The Jedi ile Star Wars: The Force Awakens filmleri arasındaki boşluğu doldurmak ve sorulara cevap vermek amacıyla dünya çapında büyük bir popülerlik kazanan The Mandalorian izleyicileriyle Disney+ üzerinden buluşuyor. Ayrıca Ewan McGregor'lu Obi Wan Kenobi dizisi ve Diego Luna'lı Cassian Andor dizisi yakında hayata geçirilecek. Bunların yanına hakkında birçok şey bilmediğimiz ve Rey ile Finn'den çok daha ilgi çeken bir karakter olan Poe Dameron'ın eklenmeyeceğini şimdilik söyleyebiliriz.

    Diğer yandan 20 Aralık tarihinde Star Wars: The Rise of Skywalker filmi vizyona girecek ve son kez Rey, Finn ve Poe'yu bir arada göreceğiz. Filmin konusu ise şöyle: Kylo Ren Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top