Hesabım
    Ahmet Kural ve Murat Cemcir'li "Baba Parası"ndan Fragman!

    Komedi filminden ilk fragman geldi!

    Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisini bir araya getiren Ailecek Şaşkınız'ın ülkemizde izlenme rekorları kırmasının ardından, ikili bu kez Baba Parası ile izleyicilerini güldürmeyi planlıyor. Filmden ilk fragman resmi olarak paylaşıldı. Fragmanda, babalarının vefatının ardından kalan mirası büyük bir mücadeleye dönüştüren ve renkli karakterleriyle göze çarpan bir aileye tanıklık ediyoruz.

    Yeni yılın ilk gününde izleyicileriyle buluşmaya başlayacan olan Baba Parası'ndan fragman paylaşıldı. Eğlenceli konusu ve karakterleriyle birlikte Baba Parası, geniş bir ailede babanın ölmesinden sonra yaşananları konu ediniyor. Babanın mirasının yüklü olması, büyük bir mücadeleyi de beraberinde getiriyor. Komedi ve aksiyonun harmanlandığı Baba Parası'nda paranın cazibesi en büyük motivasyon haline geliyor.

    Baba Parası'nın oyuncu kadrosunda Düğün Dernek filmlerinde ve Ailecek Şaşkınız, İşler Güçler, Çalgı Çengi gibi yapımlarda birlikte rol alarak ayrılmaz hale gelen Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yanı sıra Hareket Sekiz, Düğün Dernek, Aile Arasında gibi yapımların usta oyuncusu Devrim Yakut, Seksenler, Mandıra Filozofu, Gelecekten Bir Gün, Geniş Aile gibi yapımların usta tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin; Güneşi Beklerken, Mayıs Kraliçesi, İki Yalancı gibi yapımlardan tanıdığımız Yağmur Tanrısevsin; Arif V 216, Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok, İkimizin Yerine, Ölümlü Dünya gibi yapımların parlayan yıldızı Özgür Emre Yıldırım; komedi filmlerinin aranan yüzü Ayhan Taş ve Deniz Barut yer alıyor.

    Para size arkadaş satın alamaz ama daha kaliteli düşmanlar getirebilir." cümlesiyle açıklanan Baba Parası'nın izleyicileriyle 1 Ocak 2020'de sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top