Hesabım
    Gökhan Özoğuz Başrollü "Kendi Yolumda"dan İlk Kareler Geldi!

    Ömer Faruk Sorak imzalı Kendi Yolumda'nın çekimleri başladı.

    Athena grubuyla büyük bir başarıya sahip olan Gökhan Özoğuz, yıllar sonra yeniden beyaz perdede bir film ile yer alıyor. Özoğuz, Ömer Faruk Sorak'ın yönetmenliğini üstlendiği "Kendi Yolumda" isimli komedi türündeki filmin başrolünü üstleniyor. Filmin çekimleri başladı ve ilk kareler resmi olarak paylaşıldı.

    Yıllar önce "O Şimdi Mahkum" ve "O Şimdi Asker" ve "Tramvay" filmlerinde rol alarak sinemada deneyim elde eden Gökhan Özoğuz, bu kez başrolünde yer aldığı "Kendi Yolumda" isimli filmle karşımıza çıkıyor. Kendi Yolumda filminin yönetmen koltuğuna son olarak Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmini geliştiren ve vizyona sokmaya hazırlanan Ömer Faruk Sorak oturuyor. Filmde Gökhan Özoğuz'a Ufak Tefek Cinayetler'in başarılı oyuncusu Gökçe Bahadır eşlik ediyor. Ayrıca oyuncu kadrosunda Tamer Levent, Okan Çabalar, Erkan Can, Ferit Aktuğ, Çağatay Aras, Suzan Aksoy, Tuncer SalmanÖzkan Ayalp ve Hakan Özoğuz gibi isimler yer alıyor.

    Kendi Yolumda'nın konusu ise şöyle: Gökhan Özoğuz'un canlandırdığı karakter, Adana'ya gidecektir. Burada gittiği tamircide çırak olan Ömer Ali ile tanışır. Ömer Ali de müzik sevdasıyla yanıp tutuşan ve besteler yapan biridir. Yaptığı çalışmayı Gökhan Özoğuz'a gösterir ve bu işin peşini bırakmaması gerektiği öğüdünü alır. Ömer Ali'nin “Sen de benimki gibi bir aileye, benim doğduğum gibi bir tamirhaneye doğsaydın, Athena Gökhan olabilir miydin?” sorusu, Gökhan'ın bilinçaltına kazınacaktır. Arabasının tamir olmasını beklerken uykuya dalan Gökhan, rüyasında tam olarak bu sorunun etkilerini görür. Gökhan artık Adana'da bir tamirci çırağıdır...

    Komedram türündeki Kendi Yolumda, aksiyon, eğlence, romantizm ve müzik dolu bir film vaat ediyor. Kendi Yolumda, 6 Mart tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top