Hesabım
    Tom Holland, Spider-Man Yüzünden Sarhoş Bir Şekilde Bob Iger'a Ağlamış!

    Tom Holland, eski anılarını Jimmy Kimmel'a anlattı.

    Disney ve Sony'nin ortak olarak hayata geçirdiği Spider-Man filmlerinin yıldız oyuncusu Tom Holland, Sony ve Disney anlaşmasının kısa süreli de olsa sona ermesiyle ilgili konuştu. Holland sarhoş olup, Disney CEO'su Bob Iger'a telefonda ağlamasıyla ilgili garip anısını Jimmy Kimmel Live'de anlattı.

    Geçtiğimiz yaz aylarında Marvel'ın başında bulunan Kevin Feige'in Spider-Man'den yarı yarıya hak istemesi üzerine Sony, Marvel Studios'un brüt kazancın %5'ine yakın bir oranı aldığı anlaşma şartlarını devam ettirmeyi teklif etti ancak Disney reddetti. Tüm bunların üzerine Sony tüm hakları geri çekmiş ve Disney ile olan anlaşmasını sona erdirmişti. Böylece artık Kevin Feige Spider-Man filmlerinde yaratıcı yapımcı olarak yer almayacak, Tom Holland ve Jon Watts ise filmin ekibinde yer almaya devam edebilecekti. Yani Spider-Man'i tıpkı Venom, Morbius gibi yapımların yanında görecektik. Ancak bu anlaşmazlık bir süre sonra bitti ve Spider-Man yeniden Marvel ve Disney'e döndü. Tom Holland ise geçtiğimiz günlerde katıldığı Jimmy Kimmel Live programında bu olayların üzerine Bob Iger ile arasında geçen tuhaf konuşmalardan bahsetti.

    Holland şu sözleri sarf etti: "D23 panelindeydik. Haberler geldi ve ben yıkıma uğradım. Bu korkunçtu, Bob Iger'ın mailini 'Teşekkür ederim, hayatımın harika bir beş yılını geride bıraktım. Harika bir yolla hayatımı değiştirdiğiniz için teşekkür ederim ve umarım gelecekte tekrar çalışırız.' diyebilmek için almalıydım. Mailini aldım ve gönderdim. Hızlı bir şekilde müsait olduğum zamanda telefonla görüşmek istediğini söyledi. İki, üç gün geçti, ailem ve ben yaşadığımız yerde bir pub quiz'e katılmıştık. Ben üç kadeh içmiştim. Fazla yememiştim ve bilinmeyen bir numara aradı. 'Sanırım bu Bob Iger ve ben sarhoşum' dedim." Holland telefonu açmış ve Bob Iger'a telefonda ağlamıştı.

    Tom Holland'ın başrolünde yer alacağı yeni Spider-Man filminin duyurusu daha önce yapılmıştı. Henüz adı belli olmayan devam filminin vizyon tarihi olarak 16 Temmuz 2021 belirlendi. Ancak ne zaman prodüksiyon aşamasına geçileceği henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top