Hesabım
    Tim Allen, Dakota Fanning ve Susan Kelechi Watson, Altın Küre Adaylarını Açıklayacak!

    3 önemli isim, Altın Küre adaylarını açıklayacak..

    Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin her sene düzenlediği, yılın sinema ve TV kategorilerinde en iyilerinin belirleneceği Altın Küre Ödül Töreni bu yıl 5 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşecek. Tabii daha öncesinde adaylar açıklanacak. 5 Aralık'ta açıklanacak adaylar için her sene olduğu gibi bir canlı yayın düzenlenecek ve önemli isimler açıklamanın sunuculuğunu üstlenecek.

    Bu sene, adayları açıklayacak isimler, komedi filmlerinin başarılı oyuncusu ve aynı zamanda dublaj sanatçısı olan Tim Allen, çocuk oyuncu olarak başladığı kariyerine başarıyla devam eden güzel oyuncu Dakota Fanning ve son yıllarda This Is Us dizisindeki performansıyla çok konuşulan aktirs Susan Kelechi Watson olarak belirlendi. Sinema ve TV kategorilerinde yılın en iyilerinden oluşan aday listesi NBC Televizyonu ve sosyla medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak. 

    Açıklanacak olan adaylar arasından ödül kazanacakların yanı sıra, Tom Hanks ve Ellen DeGeneres, bu yılki ödül töreninde onurlandırılacak. Hanks, yaşam boyu başarı anlamına gelen Cecil B. DeMille Ödülü'nü alırken, DeGeneres Carol Burnett Ödülü'nü alacak. Törenin sunuculuğunu ise bir kez daha, olay yaratan isim Ricky Gervais yapacak. 

    Altın Küre adaylarının açıklanacağı yayın 9 Aralık, kazananların belli olacağı ödül töreni 5 Ocak tarihinde gerçekleşecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top