Hesabım
    Peter Sarsgaard, Yeni Batman'in Kadrosunda!

    Başarılı oyuncu, yeni Batman filminin kadrosuna dahil oldu..

    Peter Sarsgaard, Gotham City yolcusu. Son olarak Human Capital ve Mr. Jones filmleriyle izleyici karşısına çıkan ve Altın Küre adaylığı bulunan başarılı oyuncu Peter Sarsgaard, yeni Batman filminin kadrosuna katıldı. 

    Filmin yönetmeni Matt Reeves, diğer oyuncuları da onayladığı gün Twitter'da Sarsgaard'ın fotoğrafını paylaştı. Dedikodular, Sarsgaard'ın Wasserman adında, kötüye bulaşmış bir polis ya da bölge savcısı olabileceğini söylüyor. Eğer, konuşulanlardan bölge savcısı rolü doğruysa, Sarsgaard'ın karakteri çizgi roman hayranlarına tanıdık gelecektir: Harvey Dent. Kim bilir? Belki de Sarsgaard, iki kişiliği olan bir karaktere hayat verecek.

    Matt Reeves'in filmi The Batman'de Bruce Wayne rolünü, son yıllar müthiş bir çıkış yakalayan Robert Pattinson oynayacak, diğer önemli rolleri ise Zoe Kravitz ( Kedi Kadın ), Andy Serkis ( Alfred ), Colin Farrell ( Penguen ), John Turturro ( Falcone ), Paul Dano ( Bulmacacı ) ve Jeffrey Wright ( Gordon ) üstlenecek. Sarsgaard'ın da eklenmesiyle kadro neredeyse tamamlanmış olacak ve bu rol, eğer Harvey Dents ise önemli bir soru işareti giderilmiş olacak.

    Film, 25 Haziran 2021 tarihinde tüm dünyayla aynı anda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top