Hesabım
    Robert De Niro'nun Ödülünü DiCaprio Verecek!

    SAG'ın Yaşam Boyu Başarı Ödülü bu sene De Niro'ya verilecek..

    Oyuncular Derneği SAG, her sene ödül töreni düzenliyor ve o senenin oyunculuk performanslarına ödül veriyor. Oyuncuların, kendi içlerinden birini ödüllendirmesi elbette oldukça önemli. Her sene, bir de Yaşam Boyu Başarı Ödülü veriliyor ve gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan biri meslektaşları tarafından onurlandırılıyor. Bu sene, bu ödülü alacak isim, son olarak The Irishman'le yeteneklerini bir kez daha gözler önüne seren Robert De Niro olacak.

    Robert De Niro, özellikle Martin Scorsese ile birlikte çalıştığı projelerle sinemaya damga vurmuş ve çoğu sinemasevere göre gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olarak anılmaya başlamıştı. Raging BullTaxi Driver, Once Upon A Time in America, The Godfather Part IICape Fear ve Heat gibi filmlerdeki performansları De Niro'ya ödüllerin de kapısını araladı. Scorsese ile uzun bir süre sonra The Irishman'de bir araya gelen oyuncu, DiCaprio'nun da olduğu yeni bir filmde usta yönetmenle bir kez daha çalışacağını duyurdu.

    DiCaprio ise 2000'li yıllarda Scorsese'nin gözdesi olmuş ve birlikte film yapmaya başlamıştı. De Niro ile de bir dostluk kuran Dicaprio, bir kısa filmde ikiliye katılmıştı. This Boy's Life ve Marvin's Room sonrası uzun süre bir araya gelemeyen iki başarılı oyuncu yeni projede birlikte oynayacak. Haber bununla sınırlı değil. SAG Ödül Töreni'nde De Niro'ya verilecek ödülünü sunuculuğunu da Leonardo DiCaprio yapacak ve ödülü veme onuru yaşamış olacak.

    Bu muhteşem üçlünün beraber çalışacağı Killers of the Flower Moon, 2021 yılında gösterimde olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top