Hesabım
    Ghostbusters Filminden Poster ve Yeni Detaylar!

    Son model Ghostbusters filminden poster ve konu detayı geldi..

    Sony Pictures, yakın zamanda yaptığı açıklamayla söylentilere cevap verdi ve filmin isminin Ghostbusters: Afterlife olduğunu doğruladı. Jason Reitman'ın yönetmenliğinde gerçekleşen filmin konu özeti ve bir teaser posteri de yayınlandı. Filmin yapımcısı ise oldukça tanıdık bir isim. Jason Reitman'ın babası olan ve orijinal filmin yönetmenliğini yapan Ivan Reitman bu görevi üstlenecek. 

    Posterin ve resmi ismin yanı sıra, filmin konusu hakkında da özet bilgi paylaşıldı. Bekar bir anne ve iki çocuğu küçük bir kasabaya yerleştiğinde, orijinal hayalet avcılarıyla olan bağlantılarını ve dedelerinin bıraktığı gizli mirası keşfeder. Olaylar bundan sonra başlar. Ghostbusters: Afterlife, 2016 yılında çekilen filmle bağlantılı olmayacak ve önceki serinin devamı gibi olacak. Bu detaylarla birlikte paylaşılan posterde ise Ecto-1'i kırsal bir alanda güneşin doğuşu ya da batışı sırasında yol alırken görüyoruz.

    1984 yapımı orijinal Ghostbusters'ta Bill Murray, Harold Ramis, Dan Aykroyd, Ernie HudsonRick Moranis ve Sigourney Weaver rol almıştı. Film, Amerika Birleşik Devletleri'nde 242 milyon dolar, dünya çapında 295 milyon doların üzerinde hasılat yapmış ve zamanının en yüksek hasılat elde eden komedi filmi olmuştu. Yeni versiyonda, Mckenna Grace, Finn WolfhardCarrie Coon ve Paul Rudd rol alırken, Murray, Aykroyd, HudsonWeaver ve Annie Potts eski rolleriyle yeni filmde de yer alacaklar. Çekimler, geçen yaz Kanada'nın Alberta şehrinde başladı ve geçen ay sona erdi.

    Filmin gösterim tarihi tüm dünyayla aynı anda 10 Temmuz 2020 olarak planlandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top