Hesabım
    "Güzelliğin Portresi" Karakterlerini Yakından Tanıyalım!

    Güzelliğin Portresi, bu Cuma sinemalarda!

    Türkiye Sineması'nda küçük bir yer edinen gerilim türünde iddialı bir yapım olarak izleyicileriyle buluşacak olan "Güzelliğin Portresi"nden karakter posterleri paylaşıldı. Posterlerde Nisan, Oktay ve Özgür karakterleriyle tanışıyoruz. Nisan, yıllar sonra büyüdüğü köşke geri dönen genç bir kadını canlandırırken, Oktay tüm bu gizemleri çözmeye çalışan polis olarak karşımıza çıkıyor. Özgür'ü ise Nisan'ın eşi olarak izleyeceğiz. Nisan'ın cesaretini toplayıp bütün sırları çözmeye kalkışacağı Güzelliğin Portresi, bu Cuma sinemalardaki yerini alacak.

    Gerilim türündeki Güzelliğin Portresi'nin konusu ise şöyle: Genç bir kadın olan Nisan, yıllarca babası ile görüşmemiştir. Ancak babası ile ilgili aldığı önemli bir haberin ardından, eşi ve kızı ile birlikte soluğu baba evinde alır. Yıllar önce kaçarak ayrıldığı köşke geri dönen Nisan, burada tuhaf durumlara şahit olur. Köşke gelmesi ile birlikte kaçıp kurtulduğunu düşündüğü geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Nisan, bu sırada babası ile ilgili gizemi çözmeye çalışan polisin sorgulamasına maruz kalır. Kendisini köşeye sıkışmış hisseden Nisan, kendisi ve ailesini koruyabilmek için köşkte yaşanan gizemi çözmek zorundadır.

    İkimizin YerineÖlene KadarKarışık Pizza gibi yapımlarıyla tanıdığımız Umur Turagay'ın yönetmen koltuğunda bulunduğu filmin oyuncu kadrosunda son zamanlarda birçok festivalde yer alan Kronoloji'nin başrolünü üstlenmesiyle odak haline gelen Birkan SokulluPoyraz KarayelEzelMerhametHakan: Muhafız gibi yapımlarda izlediğimiz ve Kurşun dizisi ile bir kez daha karşımıza çıkan başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu; Leyla ile Mecnun dizisiyle yıldız haline gelen, Kronoloji, Ahlat AğacıKelebeklerİtirazım VarLimonata gibi yapımlarla karşımıza çıkan başarılı isim Serkan Keskin; Melisa ŞenolsunFeridun DüzağaçLara TonkaŞencan GüleryüzGizem Soysaldı gibi isimler yer alıyor. Güzelliğin Portresi'nin senaryosunda ise Onur Koralp ve Pınar Bulut'un imzası bulunuyor.

    Güzelliğin Portresi, 13 Aralık'ta sinemalarda!

    Nisan

    Nisan - Burçin Terzioğlu

    Oktay

    Oktay - Serkan Keskin

    Özgür

    Özgür - Birkan Sokullu

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top