Hesabım
    "Shazam 2" İçin Hazırlıklara Başlandı!

    Shazam 2 resmiyet kazandı!

    DC Sinematik Evreni'nin beğenilen filmlerinden biri olan "Shazam! 6 Güç"e devam filminin geleceği kesinlik kazandı. Warner Bros bünyesinde geliştirilecek olan Zachary Levi başrollü film projesi, Wonder Woman 1984 fragmanının paylaşıldığı Brezilya'daki CCXP panelinde resmi olarak açıklandı.

    Dünya çapında 364 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek DC filmleri arasında başarı elde eden Shazam! 6 Güç filminin devamının çekileceği resmi olarak açıklandı. Filmin yönetmenliği için ilk filmin de yönetmen koltuğuna oturan ve Lights OutAnnabelle Creation gibi yapımlardan tanıdığımız David F. Sandberg üstlenecek. DC'nin karanlık süper kahramanları arasında eğlenceli ve renkli imajıyla gözlere çarpan Shazam, ilk filmiyle bazı kapıları açık bırakarak devamı için yol açmıştı. Yeni filmde tek kahramanın Billy Batson olmayacağı düşünülenler arasında yer alıyor. Ayrıca credit sahnelerinden birinde Doktor Sivana, yani Mr. Mind isimli kötü adamımızı kısaca görme şansı yakalamıştık. Yeni filmle birlikte onun esas kötü olarak izleyici karşısına çıkabileceği düşünülüyor. Bir diğer görüş de Dwayne Johnson'ın canlandıracağı ve Shazam'ın ikiz kardeşi olan Black Adam'ın filme dahil edilebileceği üzerine. Johnson''lı Black Adam filmi ise kesin olarak 2022 yılında izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    Shazam 2 ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak ilk filmin konusu şöyleydi: Herkesin içinde bir süper kahraman yatar, kimileri için bu birkaç sihirli sözcük ile ortaya çıkabilir! 1939 yılında yaratılan süper kahraman Shazam, genç Billy Batson'ın ihtiyaç anlarında sihirli sözcükleri söyleyerek dönüşebildiği bir süper kahraman. Sihirli sözcükleri söylediği an dünyanın en güçlü ölümlüsüne dönüşen karakter, gündelik hayatında okul ödevleri gibi meselelerle boğuşurken, süper kahraman olduğunda da dünyanın güvenliği için mücadele veriyor. Süleyman'ın bilgeliği, Herkül'ün gücü, Atlas'ın dayanıklığı, Zeus'un görlemi, Aşil'in cesareti ve Merkür'ün hızına sahip olan karakter, edindiği güçlerin sahiplerinin baş harfleri ile S.H.A.Z.A.M. adını alıyor. Peki bu güçlü yetişkin bedenini yöneten küçük bir çocuğun ruhu bir araya gelince ortaya nasıl bir kahraman çıkıyor? Uçabilir mi? X-ışını görüşü var mı? Ellerinden yıldırım atabiliyor mu? Sosyal bilgiler sınavını geçebilecek mi? Shazam yeteneklerinin sınırlarını bir çocuğun neşeli pervasızlığıyla test etmeye koyulur. Ancak, Dr. Thaddeus Sivana tarafından kontrol edilen kötülüklerin ölümcül güçleriyle savaşmak için bu yetkilere hızlıca hakim olmayı öğremesi gerekecektir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top