Hesabım
    "The Conjuring 3"nin Adı Resmi Olarak Açıklandı!

    The Conjuring: The Devil Made Me Do It yolda!

    James Wan'in yapımcı koltuğuna oturarak evrenine dönüş yapacağı The Conjuring 3'nin adı resmi olarak açıklandı. Yönetmen koltuğu Michael Chaves'e devredilen korku türündeki devam filminin adı "The Conjuring: The Devil Made Me Do It" oldu.

    Warner Bros ve New Line Cinema iş birliğiyle hayata geçirilecek olan The Conjuring 3'nin resmi adı "The Conjurin: The Devil Made Me Do It" olarak açıklandı. Paranormal olayları araştıran ve çözümleyen bir çiftin hikayesinden alıntılanarak beyaz perdeye aktarılan The Conjuring serisinin yeni filmi, bu kez genç bir adam ile ilgili olacak. Onun ruhu için savaş verecek olan Ed ve Lorraine Warren çifti, daha önce hiç tanık olmadıkları olaylarla karşı karşıya kalacaklar. Amerika tarihi, bu olayla birlikte ilk defa bir katil zanlısının kendisini şeytan tarafından ele geçirildiğini söyleyerek savunmasına tanıklık etmiştir. Warren çiftinin kapısına Bill Ramsey isimli bir adamın gelmesinin ardından gerçekleşiyor. Ramsey, bir şeytan tarafından etki altına alındığını söyleyerek çiftten yardım istemek için kapılarına gelir. Warren çiftine her daim yardımcı olan rahip Robert McKenna ise bu şeytan çıkarma konusunda danışılan isim olur. 90'lı yıllarda Bill Ramsey ile tekrar konuşulduğunda, şeytan çıkarma ayini yapıldığından beri başına herhangi bir şey gelmediğini söylemiştir.

    Filmin senaryosunda Evdeki DüşmanAquamanThe Walking Dead gibi yapımların senaryosunu kaleme alan David Leslie Johnson-McGoldrick'in imzası bulunuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Ed ve Lorraine Warren'ı canlandıran Patrick Wilson ve Vera Farmiga'ın yanı sıra Sterling Jerins, Charlene Amoia, Sarah Catherine Hook, Ruairi O'Connor gibi isimler yer alıyor. Geçtiğimiz yıllarda The Conjuring evrenine ait olan şeytani bir varlığın spin-off filmi çekilmişti. The Nun ismindeki bu film, The Conjuring serisi kadar iyi bulunamamıştı. The Conjuring evreni, Annabelle Comes Home ile genişlediği gibi The Nun'ın devam filmiyle de bunu sürdürecek.

    The Conjuring: The Devil Made Me Do It, yurt dışındaki izleyicileriyle 11 Eylül 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak. Ancak ülkemizde vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top