Hesabım
    "Aladdin"e Prens Anders Spin-Off'u Geliyor!

    Aladdin filmine spin-off çekiliyor.

    Disney bünyesinde yeniden beyaz perdeye uyarlanan Aladdin'e bu kez spin-off çekilecek. Live-action olarak hayata geçirilen Aladdin'in spin-off'una konu olacak karakter ise Billy Magnussen'in canlandırdığı Prens Anders olacak. Film, geçtiğimiz ay içerisinde açılışını büyük bir başarıyla yapan Disney+ platformunda yer alacak.

    Aladdin filminde yalnızca 2 dakikalık bir rolü olmasına rağmen diğer karakterlerden sahne çalan Prens Anders için spin-off filmi çekilecek. Disney, şimdiden filmin senaryosunu kaleme almaları için  Jordan Dunn ve Michael Kvamme ile anlaşma imzaladı. Karaktere, Into The Woods, Game Night, The Big Short, Bridge of Spies, Velvet BuzzsawManiac gibi yapımların başarılı ismi Billy Magnussen hayat veriyordu. Şimdilik geliştirme aşamasında olan Aladdin spin-off filmi, Kasım ayının başlarında izleyicileriyle buluşmaya başlayan ve kısa zamanda 10 milyonun üzerinde kullanıcıyı çeken Disney+ platformunda gösterime sunulacak.

    Dünya çapında 1 milyar dolarlık gişe hasılatına imza atan Aladdin'in yapımcıları Dan Lin ve Jonathan Eirich, yeni spin-off projesinde çalışmaya devam edecek. Yönetmen koltuğu için ise henüz düşünülen bir isim bulıunmuyor. Prens Anders, Aladdin'de hayali bir krallık olan Skanland'in başında bulunuyordu. Prens Anders, kendini beğenmiş, kibirli, biraz da ahmakça tavırlarıyla ana karakterlerden daha çok sevilen bir karakter olarak karşımıza çıkmıştı. Filme renk katan karaktere spin-off filminin çekilmesi, izleyicilerin ilgisini çekebilir gibi görünüyor.

    Aladdin filmi geçtiğimiz günlerde başrol oyuncusu Mena Massoud sayesinde gündeme gelmişti. Oyuncu, filmde başrol olmasına rağmen rol aldığı günden beri hiçbir oyunculuk teklifinin ona gelmediğini belirtti. Film 1 milyar dolar hasılat yapsa da, Massoud'a hiçbir fayda kazandırmamıştı.

    Disney, geçtiğimiz yıl uygulamaya geçirdiği planlarıyla Dumbo, Aladdin, The Lion King, Mary PoppinsLady and The Tramp gibi yapımları hayata geçirmişti. Aynı zamanda Mulan, Cruella, The Little Mermaid, Peter Pan, Notre Dame'ın Kamburu gibi yapımlar da yolda bulunuyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top