Hesabım
    James Gunn Cevapladı: Captain America, Star Lord'un Büyükbabası mı?

    James Gunn'dan uzun süredir üzerinde düşünülen teori hakkında yanıt geldi.

    Marvel Sinematik Evreni hayranları, Guardians of The Galaxy filminin ardından bir teoriyi gündeme taşımıştı. Bu konu ise bir akıl karışıklığı kaynaklı olarak Chris Pratt'in canlandırdığı Star Lord karakterinin, Captain America'nın torunu olabileceğiydi. Guardians of The Galaxy serisinin başarılı yönetmeni James Gunn, bu hayran teorisine cevap verdi.

    Bir Reddit yazarı, Marvel Sinematik Evreni'nde birden fazla filmde aynı oyuncuların oynaması üzerine kurduğu teoriyi site üzerinden paylaşmıştı. Söylediklerine göre, Star Lord'un annesi Meredith Quill'i canlandıran oyuncu, Marvel'ın üç ayrı filminde rol alıyordu.Quill, Guardians of The Galaxy 1 ve 2 filmlerinin yanı sıra Captain America: The First Avenger filminde rol almıştı. Peter'ın ailesinin Missouri'de yaşadığı biliniyordu ve Captain America'nın yolu Missouri'de bir yer olan Saint Louis'den geçiyordu. Reddit yazarı, bu durumda Steve'in Star Lord'un büyükannesiyle tanışma ve bir hamilelik durumu ihtimalinin olduğunu öne sürdü. Laura Haddock Star Lord'un büyükannesini canlandırıp, The First Avenger filminde Captain'dan imza isteyen bir kadın olarak karşımıza çıkıyordu. Ancak James Gunn, bu düşüncenin büyük bir hata olduğunu yaptığı paylaşımla belirtti.

    James Gunn, Twitter'da yaptığı paylaşımla Meredith Quill'in babasının Guardians of The Galaxy filmlerinde Gregg Henry tarafından canlandırıldığını ifade etti. Bu durumda Captain America ile hiçbir bağları kalmamıştı. James Gunn, Guardians of The Galaxy 3 filmi için henüz harekete geçmedi. Bunun için öncelikle The Suicide Squad filminin aşamalarının tamamlanması gerektiğini belirtti. Guardians of The Galaxy 3'nin oyuncu kadrosunda yer alacak yalnızca ana isimler belli gibi görünüyor. Bu isimler ise Chris Pratt, Zoe Saldana, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Bradley Cooper, Vin DieselDave Bautista ve Sean Gunn oluyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top